DVSC: Varga József felépült, játszhat az Újpest elleni bajnokin

Vágólapra másolva!
2011.08.25. 07:59
Címkék
Felépült sérüléséből a DVSC középpályása, Varga József, aki akár már játszhat is vasárnap az Újpest elleni bajnokin – adta hírül a labdarúgóklub hivatalos honlapja.

„Tegnap óta a csapattal edzek, mind a két tréninget végigcsináltam, nem volt semmi gond, így ha a szakmai stáb is úgy gondolja, az Újpest ellen már játszhatok – mondta a dvsc.hu-nak Varga József. – Az előző mérkőzések sikerei után valószínűleg ismét telt ház lesz. A liláknak eddig nem úgy sikerült a szezon, ahogy eltervezték, de nekünk ezzel nem kell foglalkoznunk, csak tenni a saját dolgunkat. Hazai pályán mindenképpen rámenősen kell futballoznunk, és minél hamarabb gólt szerezni – ha sikerül, akkor szerintem nem lesz gond. A vendégek valószínűleg nem adják könnyen a bőrüket, mert szeretnének elindulni felfelé, úgyhogy nyílt meccsre számítok."

Az Újpest elleni meccs után Varga József csatlakozik a válogatott keretéhez. Nemzeti együttesünk a szeptember 2-i, svédek elleni, valamint a 6-i, moldovai Európa-bajnoki selejtezőre készül.

„Két nagyon fontos erőpróba előtt áll a válogatott. Először a svédekkel játszunk, akiket ugyebár nem kell bemutatni senkinek. Mindenki tudja róluk, milyen játékerőt képviselnek, remek csapatot alkotnak. Csak akkor lehet esélyünk, ha végig fegyelmezetten játszunk és tudásunk legjavát nyújtjuk. Nem lesz könnyű, de ami lehetőségünk adódik, azt kegyetlenül ki kell használni, hogy sikerrel tudjuk venni az akadályt. Bízom azonban a csapatban, és abban is, hogy szerepet kapok majd. Bizakodva várom a mérkőzést; az biztos, hogy szeptember másodiki találkozó sorsdöntő lesz" – jelentette ki a futballista.

A Lokival kapcsolatos hír még, hogy tegnap a klubNB I-es és NB II-es gárdája egymás ellen játszott felkészülési mérkőzést, amelyen 1–1-es döntetlen született.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik