Győr: bosnyák támadóval erősíthet az ETO - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.12.04. 10:09
A szlovén élvonalban sereghajtó ND Mura bosnyák támadójával, Nusmir Fajiccsal erősítené meg támadósorát az NB I-ben listavezető Győri ETO. A transfermarkt.de által klubja legdrágább játékosának tartott labdarúgó a hírek szerint akkor kerülhet a zöld-fehérekhez, ha Priskin Tamás és Lencse László szerződtetése meghiúsulna – értesült a kisalfold.hu.

Mint arról korábban beszámoltunk, Lencse László jelenleg a Videoton második csapatával edz, sorsa egyelőre bizonytalan, míg Priskin Tamás az orosz bajnokságban botladozó Alanyija Vlagyikavkazt erősíti. A két csatárban közös, hogy mindkettejüket szívesen szerződtetné az NB I-ben szárnyaló Győri ETO.Mint arról korábban beszámoltunk, Lencse László jelenleg a Videoton második csapatával edz, sorsa egyelőre bizonytalan, míg Priskin Tamás az orosz bajnokságban botladozó Alanyija Vlagyikavkazt erősíti. A két csatárban közös, hogy mindkettejüket szívesen szerződtetné az NB I-ben szárnyaló Győri ETO.

Azonban ha az említett magyar játékosok ügyében valamilyen oknál fogva nem születne egyezség, Szlovénia felé „fordulna" a győri klub.

A kisalfold.hu úgy értesült, az ETO érdeklődik a szlovén bajnokságban szereplő Mura légiósa, Nusmir Fajic iránt. A 25 esztendős támadó szerződése 2013 nyarán lejár a muraszombatiaknál, így elképzelhető, hogy a télen egy megfelelő ajánlat esetén megválnának tőle. A mértékadó transfermarkt.de 450-500 ezer euróra becsüli a bosnyák értékét, amivel a Mura legértékesebb futballistájának számít.

Fajic a 2012–2013-as szezonban eddig 15 szlovén bajnokin lépett pályára a Murában, és öt gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik