DVSC: Szakály Péter szerint erős a Loki kerete

Vágólapra másolva!
2013.01.08. 16:12
Az NB I-es labdarúgó-bajnokságban szereplő DVSC-Teva csapatkapitánya, Szakály Péter alkalmasnak tartja a keretet a szezon elején kitűzött célok eléréséhez.
„Pozitívan kezdjük el a felkészülést, sikerült kellően feltöltődni, és most már mindenki éhes a mozgásra, a játékra – nyilatkozta Szakály Péter a dvsc.hu-nak. – A célok nem változtak, amit megfogalmaztunk az év elején– mármint hogy szeretnénk olyan helyezést elérni, amellyel a nemzetközi kupában indulhatunk–, az továbbra is tartja magát. Erre jó esély van a Magyar Kupában is, de jó lenne a bajnokságban is minél előrébb végezni, ezért dolgozunk.”

„Szerintem a keret ehhez elég erős, ám a csapat akkor a legkiegyensúlyozottabb, ha mindenki egészséges. Nyár óta sérülések tizedelték a társaságot, ezért nem volt egyenletes a teljesítményünk, de abban bízom, hogy sikerül egy sérülésmentes felkészülést csinálni, és tavasszal topformában futballozhatunk” – tette hozzá Szakály.

A DVSC január 19-én a kassaiak ellen játszik felkészülési mérkőzést.

„Az első edzőmérkőzésünket a jövő héten játsszuk, dupla meccsre készülünk a Kassa ellen. Tulajdonképpen mindegyik hétvégére két találkozót szeretnénk betervezni, mert célunk, hogy mindenki megkapja a megfelelő mérkőzésterhelést.” – nyilatkozta Kondás Elemér, a debreceniek vezetőedzője.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik