Cristian Ramírez: Minden futballista szeretne ilyen jó együttesek ellen játszani

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.07.14. 09:12
Cristian Ramírez (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros labdarúgócsapata hétfőn 16 órától az ausztriai edzőtáborozása során megmérkőzhet az angol Premier League-ben szereplő, 2023-ban Európa-konferencialiga-győztes West Ham Uniteddel. A klubhonlapon az FTC ecuadori balhátvédjét, Cristian Ramírezt kérdezték, mit vár a meccstől.

Cikkében az FTC kiemeli, hogy a West Ham United értékét 463.5 millió euróra (181.7 milliárd forintra) becsüli a Transfermarkt, miközben a Ferencvárosi Torna Club keretét 58 millió euróra, azaz 22.7 milliárd forintra taksálja az oldal.

Cristian Ramírez is úgy látja, rendkívül erős riválissal mérik össze a tudásukat: „A West Ham United elleni találkozó rendkívül jó erőfelmérő lesz. Kihívást jelent, hogy topligás ellenféllel szemben léphetünk pályára. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy jó teljesítményt nyújtsunk. Nagyon fontos mérkőzés vár ránk, hiszen nem minden nap kerülünk szembe ilyen magasan jegyzett csapattal. Fontos, hogy az edzésen gyakorolt játékelemeket és mozdulatokat meg tudjuk mutatni a pályán. Biztos vagyok benne, hogy hasznos tapasztalatokat szerzünk. Az a célunk, hogy felvegyük a versenyt a West Hammel, amelynek igencsak értékes és jó csapata van. Minden futballista szeretne ilyen jó együttesek ellen játszani. Nagy motivációt jelent, hogy egy Premier League-csapattal szemben mutathatjuk meg tudásunkat.”

A lienzi edzőtábborról azt mondta: „Elsősorban azért érzem hasznosnak, mert jó edzéseken vagyunk túl. Fantasztikus környezetben készülhetünk az új idényre. Ausztriában mindig lenyűgöző a természet, itt, Lienzben sincs ez másképp. A cél, hogy minél hamarabb alkalmazkodjunk a vezetőedzőnk elképzeléseihez. Szimpatikus számomra, ahogy Pascal Jansen dolgozik, és emberileg is csak pozitívan tudok beszélni róla. A csapatszellemünk erős. Az elmúlt hetekben több időt töltöttünk együtt, mint a családunkkal. Mindez még jobban összekovácsolta a társaságot. Szeretek a csapatársaimmal lenni, jó közösséget alkotunk.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik