Pénteken megműtötték Dárdai Pál bokáját

Vágólapra másolva!
2009.11.06. 15:05
Címkék
Pénteken megműtötték Dárdai Pált, a magyar válogatott és a Hertha BSC középpályását. A 33 éves labdarúgó előreláthatóan három-öt hétig nem léphet pályára.
Dárdai több hétig nem léphet pályára (Fotó: Imago)
Dárdai több hétig nem léphet pályára (Fotó: Imago)

Dárdai bokasérüléssel küzdött az utóbbi időben, emiatt volt szükséges a sebészeti beavatkozás. Mivel a rutinos középpályás felépülése legrosszabb esetben öt hétig is eltarthat, biztossá vált, hogy nem lehet ott a magyar válogatott Belgium elleni, jövő hétvégi felkészülési mérkőzésén.

Nem csak a magyar válogatottnak, hanem a Herthának is szüksége lenne Dárdai játékára, ugyanis a berlini klub a bajnokságban továbbra is az utolsó helyen áll – 11 mérkőzésen csupán egy győzelem és egy döntetlen az együttes mérlege.

A Hertha vasárnap a szintén gyengélkedő Köln ellen lép pályára a Bundesliga 12. fordulójában, és a hazaiak számára nagyon fontos lesz a mérkőzés

„Minden játékos tudja, hogy milyen kulcsfontosságú ez a találkozó számunkra" – jelentette ki Friedhelm Funkel, a berliniek vezetőedzője. A Hertha augusztus 8-a, a Bundesliga 1. fordulója óta nem győzött a német bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik