Zaragoza: nem lehetnek gondjaim az átállással - Pintér Ádám

Vágólapra másolva!
2010.08.27. 12:47
null
Pintér Ádámot köszöntik a Zaragoza-szurkolók<br />(Fotó: realzaragoza.com)
A spanyol Zaragoza labdar&uacute;g&oacute;csapata Pint&eacute;r &Aacute;d&aacute;m szem&eacute;ly&eacute;ben magyar j&aacute;t&eacute;kossal erős&iacute;tette meg keret&eacute;t, a l&eacute;gi&oacute;st az&oacute;ta m&aacute;r be is mutatt&aacute;k a klub szurkol&oacute;inak, akik az ilyenkor szok&aacute;sos nagy szeretettel fogadt&aacute;k az &uacute;j j&ouml;vev&eacute;nyt.

„Nem hiszem, hogy gondjaim lesznek, mert a fizikai állapotom megfelelő, és a klubnál is segítenek nekem, hogy felvegyem a tempót” – utalt Pintér arra a kérdésre, hogy milyen nehézséget okoz majd számára az átállás a magyar bajnokságból a spanyolba.

A magyar játékos elmondta: két poszton, védőként és védekező középpályásként is megállja a helyét, és reméli, a legjobbját tudja nyújtani, amivel a Zaragozát újabb történelmi sikerekhez segítheti.

A Zaragoza a hétvégén induló spanyol bajnokságban a Deportivo La Corunához látogat, Pintér a Nemzeti Sportnak nyilatkozva azt mondta: aligha lesz kezdő új csapatában, de ő már annak is örülne, ha az utazó keretbe beférne. A spanyolok viszont tudják: új légiósuk játékban van, hiszen a magyar bajnokságból már négy fordulót is lejátszottak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik