Román-magyar: „Aki még nem játszott Bukarestben, az nem tudja, mi vár rá”

Vágólapra másolva!
2013.09.03. 10:07
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a Románia elleni idegenbeli vb-selejtező előtt a mentális felkészítés a legfontosabb, mivel a román szurkolók mindent meg fognak tenni azért, hogy segítsék csapatukat.

„Túl vagyunk az első közös edzésén, és meggyőztek a játékosok, hogy mentálisan és fizikailag is jó formában vannak. Nyilván ebben a pár napban inkább a mentális és taktikai felkészítés a fő célunk, hiszen a romániai mérkőzés során nagyon fontossá válik, hogy fejben is mindenki jó állapotban legyen” – nyilatkozta Egervári az mlsz.hu-nak.Egervári az mlsz.hu-nak.

A szövetségi kapitány szerint a román drukkerek fanatizmusára nehéz lesz felkészíteni a játékosokat a pénteken 20 órakor kezdődő vb-selejtezőig.

„Aki még nem játszott Bukarestben, az nem tudja, mi vár rá. A román szurkolók nemcsak a stadionban csinálnak hangzavart, korábbi mérkőzéseken már a szállodánál is letáboroztak, és kolompoltak egész éjjel, csak hogy a játékosok ne alhassanak. Erre fel kell készíteni mindenkit, de biztos vagyok benne, hogy a külső körülményektől függetleníteni tudjuk magunkat, és csak a játékra koncentrálunk, amivel az ellenfél fölé tudunk kerekedni” – tette hozzá Egervári.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik