Sáez még bízik a csodában

GYENGE BALÁZSGYENGE BALÁZS
Vágólapra másolva!
2003.10.02. 21:41
Címkék
Inaki Sáez szövetségi kapitány kijelölte tizennyolc tagu keretét az október 11-én Örményország ellen, idegenben esedékes Eb-selejtezőre.
A névsor nem sokat változott az elmúlt mérkőzésekhez képest, az újdonságot ezúttal Helguera és Luque visszatérése, valamint Raúl Bravo, Xavi és Sergio mellőzése jelenti. Az ibériaiaknak csak úgy van esélyük a csoportelsőség megszerzésére, ha legyőzik az örményeket, miközben a listavezető Görögország odahaza nem veri meg Észak-Írországot. Ez utóbbira kevés az esély, Sáez mindazonáltal kijelentette: "A labdarúgásban igenis vannak csodák.Alfredo di Stéfano, az argentin és a spanyol labdarúgás élő legendája nyilvánosan mondott köszönetet mindazoknak, akik jókívánságaikat eljuttatták hozzá abból az alkalomból, hogy fél évszázada áll a Real Madrid szolgálatában. Az argentin születésű, 77 esztendős klasszis, aki jelenleg a világhírű madridi futballklub tiszteletbeli elnöke, a spanyol hírügynökségnek nyilatkozva külön kiemelte és megindítónak nevezte az egykori nagyszerű játékostárs-jó baráttól Puskás Ferenctől kapott üdvözletet.Di Stéfano az EFE-nek elmondta, hogy a jubileum alkalmából a világ minden részéből megszámlálhatatlanul sok üzenet, levél, dísztávirat, telefonhívás érkezett hozzá, s mivel képtelenség lenne valamennyire válaszolnia, ezért nyilvánosan mond mindenkinek köszönetet a gratulációkért, a szerencsekívánságokért. Az EFE a budapesti üdvözletre külön kitérő jelentését azzal zárta, hogy Puskás Ferenc betegsége miatt nem tudott közvetlenül is beszélni Di Stéfanóval.A spanyol keret
Kapusok: Casillas (Real Madrid), Canizares (Valencia); védők: Puyol (Barcelona), Juanito (Betis), Míchel Salgado, Helguera (mindkettő Real Madrid), Marchena (Valencia); középpályások: Joaquín (Betis), Valerón (Deportivo), Xabi Alonso (Real Sociedad), Albelda, Baraja, Vicente (mindhárom Valencia); csatárok: Fernando Torres (Atlético Madrid), Exteberría (Athletic Bilbao), Luque (Deportivo), Raúl (Real Madrid), Reyes (Sevilla)

Barátságos mérkőzésen: América (mexikói)–Barcelona (spanyol) 2–0 (Castillo 19., Oviedo 50.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik