NFL: Utolérhetetlen a Miami

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2003.11.17. 21:12
Címkék
Évről évre egyre értékesebb, egyre inkább megközelíthetetlennek tűnik a Miami Dolphins 1972-es teljesítménye. A floridai gárda akkor az alapszakaszban hibátlan tejesítményt nyújtott (17 győzelem, 0 vereség), sem előtte, és most már kijelenthetjük, egyelőre utána sem tudta senki megismételni azt a produkciót.
Az idén erre a 11. játéknapig a Kansas City Chiefsnek volt esélye, amely kilenc diadallal nyitotta a szezont, papíron a tizediket is illett volna begyűjtenie, hiszen az 50 százalékos teljesítménymutatót több mint egy évtizede szinte csak hírből ismerő Cincinnati Bengals otthonában lépett fel.Ehhez képest a Kansas Citynek sansza sem volt veretlenségi sorozata prolongálására, a Jon Kitna (233 passzolt yard, 2 touchdownátadás), Peter Warrick (114 yard elkapásból, 2 TD) kettős húzta Bengals 24–19-re elverte a ligaelsőt. Valahol Floridában pedig Don Shula (ő volt a nagy Miami trénere) és játékosai ismét koccinthattak a megismételhetetlen szezonjukra."A veretlen csapatunk teljesítményét hosszú ideig nem becsülték meg igazán. Pedig ez a legnagyobb rekord a csapatsportok történetében. Még mindig állja a rohamokat, egyre nehezebb beállítani” – mondta a Kansas City vereségét követően Nick Buoniconti, a ’72-es Dolphins szélsőhátvédje.Négyen lebuktak THG-val

OAKLAND. Az előző szezonban nagydöntőt játszó Oakland Raiders négy játékosa lebukott a doppingvizsgálaton. Bill Romanowski, Barret Robbins, Dana Stubblefield és Chris Cooper egyaránt napjaink divatos szteroidját, a THG-t fogyasztotta. Az NFl szabályai értelmében a bűnösök legfeljebb négyhetes eltiltásra számíthatnak.

NFL, alapszakasz, 11. játéknap

Chicago Bears–St. Louis Rams 21–23, Buffalo Bills–Houston Texans 10–12, Miami Dolphins–Baltimore Ravens 9–6 – hosszabbítás után, Carolina Panthers–Washington Redskins 20–17, Tennessee Titans–Jacksonville Jaguars 10–3, New Orleans Saints–Atlanta Falcons 23–20 – h. u., Cleveland Browns– Arizona Cardinals 44–6, Cincinnati Bengals–Kansas City Chiefs 24–19, Philadelphia Eagles–New York Giants 28–10, Indianapolis Colts–New York Jets 38–31, Denver Broncos–San Diego Chargers 37–8, Seattle Seahawks–Detroit Lions 25–14, Oakland Raiders–Minnesota Vikings 28–18, Tampa Bay Buccaneers–Green Bay Packers 13–20, New England Patriots–Dallas Cowboys 12–0.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik