Megfagyott a Titans csapata

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2004.01.12. 20:20
Címkék
A Kansas City Chiefs három főcsoport-elődöntőt is megnyerhetett volna az összeszorgoskodott 31 pontjával, csak éppen a sajátját volt képtelen. A szembenálló fél, az Indianapolis Colts ugyanis 38-ig jutott, és ezzel készülődhet a New England Patriots elleni főcsoportdöntőre.
A Colts pontszámából kitalálható, hogy Peyton Manning újfent varázslatos produkcióval rukkolt ki: a playoffban korábban nyeretlen quarterback a Denver Broncos után a Kansas City ellen is gálaelőadást tartott, 304 paszszolt yarddal, valamint három touchdown-átadással vezette győzelemre csapatát. Manning még Tom Lopienskinek is adott TD-passzt, aki korábban még labdát sem fogott a ligában…
Mindent a ligáról: NFL 2003&
Mindent a ligáról: NFL 2003&
A másik ágról a New England érkezett meg az AFC-fináléba, miután a "hűtőszekrénnyé" (–12 fok volt) átalakult stadionjában legyőzte a Tennessee Titanst. A vendégcsapat a hazaiak két touchdownjára rendre felelni tudott, a négy perccel a lefújás előtt elért Vinatieri-mezőnygól azonban már válasz nélkül maradt. És az előbbi két találkozó volt sima a főcsoport-elődöntők közül…
Az NFC-ben ugyanis mindkét mecscsen hosszabbítás döntött arról, mely csapatok maradhatnak versenyben a Vince Lombardi-trófeáért.
A St. Louis Rams és a Carolina Panthers egyenesen az NFL történetének ötödik leghosszabb meccsét vívta (4 óra 6 perc), a kétszeri ráadás végén meglepetésre a látogatók örülhettek. A Rams a rendes játékidő utolsó 159 másodpercében ledolgozta 11 pontos hátrányát, a hoszszabbításban Jeff Wilkins révén nyerhetett volna, de a rúgó elhibázta a mezőnygólt, válaszként pedig Stewe Smith 69 yardos TD-vel büntetett. A Carolina ekkor nyerte meg másodszor a hosszabbítást, mert előtte John Casay már rúgott egy mezőnygólt, csakhogy azt a bírák vélt szabálytalanság miatt megsemmisítették.
A Ramsszel ellentétben a Philadelphia Eagles nem hiába dolgozott le 14 pontos mínuszt a Green Bay Packers ellen, a gárda a hosszabbításban David Akers mezőnygóljával a győzelmet is kiharcolta.

NFL-rájátszás
Főcsoport-elődöntők. AFC: New England Patriots–Tennessee Titans 17–14, Kansas City Chiefs–Indianapolis Colts 31–38. NFC: Philadelphia Eagles–Green Bay Packers 20–17 – hosszabbítás után, St. Louis Rams–Carolina Panthers 23–29 – kétszeri h. u.
Következnek (január 18-án) a főcsoportdöntők. AFC: New England Patriots–Indianapolis Colts. NFC: Philadelphia Eagles–Carolina Panthers
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik