A kötelezőt teljesítette a Feyenoord

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2004.10.01. 20:45
Címkék
A Ferencváros, valamint az Újpest ellenében továbbjutó VfB Stuttgart (Szabics Imre csapata) mellett még egy magyar érdekeltségű együttes várhatja az UEFA-kupa csoportkörének keddi sorsolását.
A két évvel ezelőtti győztes Feyenoord ugyanis a papírformának megfelelően otthon is megverte (4-1) a norvég Odd Grenlandot, és ezzel bejutott a legjobb negyven közé, amelynek kiemelési rangsorában az első kalapba került.
"A végeredmény alapján úgy tűnhet, nagyon nyugodt meccsen jutottunk túl, de azért nem volt olyan rossz csapat az Odd - mondta a találkozót végigvédő Babos Gábor. - A két meccs alapján egyértelműen kijelenthető, mi voltunk a jobbak. Hogy milyen volt a helyzetkihasználásunk? Azt hiszem, ha egy csapat az UEFA-kupában négy gólt szerez, az nem lebecsülendő teljesítmény. Igazából az egész szezonra nem lehet panaszunk eddig, hiszen az Utrecht elleni összecsapást leszámítva mindig rúgtunk gólt, a legutóbbi két mecscsünkön például nyolcat."
A kapus a folytatással kapcsolatban is elmondta a véleményét: "Az első kalapba kerültünk, ám a másodikban is vannak még nagyon kemény csapatok. De tulajdonképpen mindegy, kiket kapunk, az a célunk, hogy innen is továbblépjünk. És ezzel nem lehet gond, ha továbbra is így játszunk. És mi lesz, ha a Ferencvárossal találkozunk? Ezzel inkább megvárnám a keddi sorsolást, majd ha tényleg a Fradit kapjuk, ráérünk akkor erről beszélgetni."

Babos Gábor már készülôdhet a csoportkörre
Babos Gábor már készülôdhet a csoportkörre
Babos Gábor már készülôdhet a csoportkörre
Korsós György a Rapiddal már nem járt ekkora szerencsével: a bécsi zöld-fehérek az idegenbeli kettő nullás vereséget követően otthon csak gól nélküli döntetlenre voltak képesek a Sportinggal. "Sajnos már az első meccsükön eljátszottuk az esélyeinket. Lisszabonban jobbak voltunk, sok helyzetet dolgoztunk és hagytunk ki, majd kikaptunk. Csütörtökön csoda lett volna, ha fordítani tudunk. A Sporting ugyan még nem szerepel túl jól a portugál bajnokságban, nem érett össze igazán, de van annyira rutinos és jó csapat, hogy idegenben tud gazdálkodni a kétgólos fórral. Ha erősebb csapattal szemben esünk ki, nem lehetünk csalódottak, de főleg az első mérkőzés miatt még van bennünk egy kis szomorúság. Jó lett volna bejutni a csoportkörbe, így viszont marad a bajnokság és a kupa, ott kell megállnunk a helyünket" - fogalmazott a védő.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik