Elfogytak a veretlen csapatok

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2004.10.24. 22:13
Címkék
A mezőnyben utolsó csapatként a VfB Stuttgart is elszenvedte első vereségét a 2004-2005-ös évadban. A "svábok" a korábban ebben az idényben mindössze egyszer nyerő Freiburg ellen ötlettelenül, picit fáradtan futballoztak, amit a breisgauiak ki is használtak, és megérdemelten nyertek 2-0-ra.
Coulibaly még eltékozolta az SCF első helyzetét, azonban egy szöglet után Iasvili már nem könyörült meg a Szabics Imre nélkül kiálló látogatókon. A grúz találatát követően is a freiburgiak maradtak támadásban, a VfB csak azt követően lett aktívabb, hogy a 64. percben Stranzlt piros lap miatt elveszítette. Kuranyi több lehetőséget is elszórt, Coulibaly pedig a finisben büntetett, és fölényessé tette alakulata diadalát.

Sammer hiába magyarázott, a VfB Stuttgart idénybeli elsô vereségét nem tudta megakadályozni
Sammer hiába magyarázott, a VfB Stuttgart idénybeli elsô vereségét nem tudta megakadályozni
Sammer hiába magyarázott, a VfB Stuttgart idénybeli elsô vereségét nem tudta megakadályozni
"Az első félidő olyan volt, mintha nem lettünk volna a pályán - ismerte el önkritikusan Lahm, a VfB balhátvédje. - Nem voltunk eléggé mozgékonyak, talán lehetne mentségnek felhozni a Beveren elleni kupameccset, de nem érdemes. Voltak helyzeteink, ha egyet berúgunk, alighanem döntetlen lett volna a vége, és az egy ponttal mindenki kiegyezett volna." Így viszont a hat tétmérkőzés után újra nyerő Freiburg ünnepelhetett.
A Mainz is magyar légiósa, a sérült Bódog Tamás nélkül állt ki, és a Stuttgarthoz hasonlóan vereséget szenvedett. A Schalke játékosai háromszor találtak a kapuba, és mivel a jó helyre menő gólok voltak többségben (Bordon öngóllal vétette észre magát), újra ünnepelhetett az Arena AufSchalke népe. Különösen a győztes találatot jegyző Aílton lehetett boldog, hiszen neki ez volt az első gólja királykék mezben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik