Hariszteasz az Ajaxban folytatja

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2004.12.23. 21:21
Címkék
A vártnál sokkal gyorsabban sikerült nyélbe ütnie az egyezséget a Werder Bremennek és az Ajaxnak, így semmi akadálya annak, hogy az Európa-bajnokság döntőjében győztes gólt szerző Angelosz Hariszteasz 2005 elejétől az amszterdami csapatot erősítse.
Hariszteasz (balra) belefáradt a kispadozásba
Hariszteasz (balra) belefáradt a kispadozásba
Hariszteasz (balra) belefáradt a kispadozásba
Hariszteasz (balra) belefáradt a kispadozásba
Hariszteasz (balra) belefáradt a kispadozásba
Hariszteasz (balra) belefáradt a kispadozásba
Klaus Allofs, a Werder sportigazgatója szerdán még azt mondta, a két félnek az anyagi kérdésekben közelednie kell egymáshoz, úgy tűnik, csütörtökre minden sínre került. Arie van Eijden, az Ajax általános igazgatója az RTV Noord-Holland televíziós társaságnak úgy nyilatkozott, klubja 4.8 millió eurót fizet a német bajnoknak, míg a görög támadó évente 1.2 millió eurót keres majd Hollandiában.
A Werder már elkezdte szondázni a piacot, hogy kit vegyen meg a többnyire a kispadon kuporgó Hariszteasz helyére, és egyelőre Franciaország felé kacsingat. A sérült Lisztes Krisztián csapata két auxerre-i támadót, Benjanit és Luigi Pieronit nézett ki magának, de meglepő lenne, ha a télen bármelyiküket is meg tudná szerezni, tekintve, hogy a francia együttes még minden fronton (bajnokság, Francia Kupa és Ligakupa, UEFA-kupa) versenyben van.

A Bayer Leverkusennek is aggódnia kell egyik csatára miatt, az Everton és a Palermo ugyanis a télen szeretne minden követ megmozgatni Dimitar Berbatov megszerzéséért. A "gyógyszergyáriak" bolgár házi gólkirályával kapcsolatban azért vetődtek fel ezek a hírek (vagy álhírek), mert megszakította klubjával a szerződéshoszszabbításáról szóló tárgyalásokat.
A Hertha BSC viszont csatárra vadászik, és két támadót ugyan visszautasított, a harmadik megszerzésével viszont komolyan foglalkozik. "Hasemian nem téma, és egyelőre Elber sem az. Bár ha a brazil egészséges lesz, újra a régi formáját hozza, és még európai útlevelet is szerez, akkor el kell gondolkozni a szerződtetéséről. Jelenleg csak egy nyitott ügyünk van, Ilhan Mansizé" - árulta el Dieter Hoeness menedzser.
A török támadónak jelenleg nincs klubja, térdműtétét követően jelenleg Berlinben jár rehabilitációs edzésekre.


Szavazás

Ki lesz a Bundesliga bajnoka 2004-2005-ben?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik