Sébastien Loeb jövőre is indulna Le Mans-ban

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2005.06.23. 22:58
Címkék
A tavalyi ralivilágbajnok Sébastien Loeb az elmúlt hétvégén a Pescarolo csapattal indult a Le Mans-i 24 órás versenyen, de nem sikerült befejeznie a viadalt. A Pescarolo-Judd volánjánál a francia versenyző csapattársa, Soheil Ayari ült akkor, amikor az autó egy defektet követően kicsúszott a pályáról és összetörte autóját.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb
Loeb a már kezdetektől fennálló technikai problémák és a kiesés ellenére boldog volt, hogy Le Mans-ban versenyezhetett, állítása szerint nagyon hasznos tapasztalatokat szerzett a 24 órás futamon.

A francia kiválóság úgy nyilatkozott az autosport.com weboldalnak, hogy amennyiben lehetősége lesz rá, jövőre is szívesen kipróbálná magát a Le Mans-i versenyben:

"Ez egy kiváló tapasztalat volt számomra, emellett az autót vezetni is hatalmas élvezet volt - főleg egy olyan gyorsat, mint amilyennel versenyeztem. Szeretnék itt újra elindulni, de egyelőre nem tudok semmi biztosat mondani arról, hogy jövőre rajthoz állok-e majd. Meglátjuk, mindez döntő részben a jövő évi WRC naptár beosztásán múlik majd. Elnézést kérek a csapattól, hogy így fejeztük be a versenyt. Nagyon jó volt velük együtt dolgozni, olyan érzés volt, mintha egy nagy család lennénk."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik