Füzi Ákosnak tetszik a lila

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2006.01.16. 01:05
Címkék
Füzi Ákos – nem bukhat túl nagyot
Füzi Ákos – nem bukhat túl nagyot
Füzi Ákos – nem bukhat túl nagyot
Füzi Ákos – nem bukhat túl nagyot
Füzi Ákos – nem bukhat túl nagyot
Füzi Ákos – nem bukhat túl nagyot
Amint arról már írtunk: Füzi Ákos hazatérhet. A 12-szeres válogatott labdarúgó az elmúlt idényt az osztrák Admira Wackernél töltötte, ám szakítani szeretne a klubbal, mert az egyesület anyagi gondokkal küzd, és hosszú ideje tartozik neki. A jogász végzettségű futballista arra törekszik, hogy közös megegyezéssel bontsák fel a szerződését, de ezt egyelőre nem sikerült elintéznie. Ha a hét elején nem oldódik meg ez a kusza helyzet, akkor feljelenti az Admirát, így éri el, hogy szabad játékos lehessen. S ha szabad lesz, akkor három magyar ajánlat közül választhat, hiszen az Újpest, a Debrecen és a Sopron is szívesen látná a keretében – a hírek szerint viszont az első helyen álló lila-fehér együttes a legesélyesebb Füzi Ákos megszerzésére.

"Való igaz, hogy az újpestiek ajánlata elnyerte tetszésemet – mondta a futballista. – Azt azonban még nem jelenteném ki, hogy biztosan a Megyeri útra szerződöm, mert még nem hallgattam meg a debreceniek ajánlatát. Az Újpest mellett szól, hogy az első helyen áll, biztos háttérrel működik, és az is szempont, hogy immár tíz éve Budapesten élek. Egyelőre azonban ennél is fontosabb, hogy mielőbb elintézzem az ügyemet az Admirával, mert amíg nem tudok elszakadni az osztrák klubtól, addig felesleges új szerződésről beszélni. Bízom azonban benne, hogy a héten minden eldől."

Az elkövetkező napokban sok minden tisztázódhat az újpesti keret kapcsán. Annyi már biztos, hogy Feczesin Róbert Sopronban folytatja, míg Füzi Ákos mellett érkezhet még Diósgyőrből a tehetséges támadó, Tisza Tibor, és a román Bogdan Bozian is a Megyeri úton marad. Dányi Szilárd, az Újpest ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta, hogy Rajczi Péter és Vanczák Vilmos iránt ugyan érdeklődnek külföldről, de hivatalosan még senki sem kereste meg az egyesületet a labdarúgók szerződtetése végett.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik