Rengeteg helyzet maradt ki

ZOMBORI ANDRÁSZOMBORI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2008.02.05. 14:49
Címkék

A Törökországban edzőtábo rozó Budapest Honvéd hétfőn ismét pályára lépett, az ellenfél a román első osztály 16. helyezettje, a Farul Constanta csapata volt. Supka Attila ezúttal nem mindenkinek adott játéklehetőséget, így Pomper Tibor, Dobos Attila, Vincze Gábor, Bojtor László, Veledar Esad, az orosz Alanyija Vlagyikavkaz ellen kiállított, emiatt egy mérkőzésre eltiltott Hercegfalvi Zoltán és a próbajátékon lévő brazil Netto csak edzésen vett részt. A vezetést húszpercnyi játék után egy jobb oldali szabadrúgást követően (Bárányos Zsolt volt a feladó) Filó Tamás szerezte meg a Honvédnak, az ellenfél tíz perccel később egy szögletet követően egyenlített. Ebben a játékrészben egyértelműen fölényben volt a magyar együttes, azonban kimaradtak a jobbnál jobb lehetőségek. A folytatásra visszaesett a színvonal, kiegyenlítettebb lett a találkozó, az eredmény már nem változott.

Szombaton az üzbég válogatott ellen Szabó Ádám találatával győzött az MTK Budapest, a törökországi edzőtáborozás utolsó fellépésén azonban vereséggel zárt az élvonalban listavezető gárda. A rivális a Bundesliga 2.-ben ugyancsak éllovas Borussia Mönchengladbach tartalékcsapata volt, amely a 35. és a 42. percben esett gólokkal a maga javára döntötte el a párharcot. A fővárosiak kedd délelőtt indulnak haza Törökországból.

A hét első napján a Győri ETO FC is megérkezett Antalyába: az Egervári Sándor által irányított együttes tíz nap alatt négy mérkőzést játszik majd az edzőtáborban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik