A bajnok FCSB-től igazolt a Sepsi – hivatalos

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
• Sepsiszentgyörgy
Vágólapra másolva!
2024.09.12. 12:23
Denis Harut (Fotó: Getty Images)
A bajnok FCSB-től igazolt játékossal erősítette meg védelmét a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sepsi OSK. Denis Harut kétéves szerződést kötött a székelyföldi klubbal.

A 25 éves, temesvári születésű játékos az ACS Poli együttesében lett élvonalbeli játékos, majd 2019-ben az FC Botosani, két évvel később 660 ezer eurós vételárral a FCSB futballistája lett. A jobb oldali és belső védőként is bevethető Harut a bukaresti topcsapatban azonban nem tudott alapemberré válni, három év alatt összesen 60 találkozón játszott, idén csupán egyetlen bajnokin kapott lehetőséget. Az U16-tól U21-ig minden korosztályos román válogatottban szereplő Harut 121 mérkőzése és 2 gólja van a Superligában. 

A Sepsi hivatalosan klub nélküli játékosként szerezte meg a bukaresti klubbal az Európa-ligában is szereplő Harutot. A szentgyörgyi klub egyelőre nem találta meg a múlt héten menesztett Bernd Storck vezetőedző utódát, a pénteki, FC Botosani elleni találkozón a tartalékcsapat edzője, Valentin Suciu foglal helyet a kispadon.  

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik