Bayern: Az Arsenal megkísérli a lehetetlent - Heynckes

Vágólapra másolva!
2013.03.08. 18:42
Jupp Heynckes, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint az Arsenal célja nem lesz más a két csapat szerdai Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, mint az, hogy az 1–3-as hazai vereség után bebizonyítsa, a lehetetlen lehetséges, és kiharcolja a továbbjutást.

A 67 esztendős szakvezető szerint az „ágyúsok” a kétgólos hátrány dacára még mindig valós veszélyt jelentenek a bajorok számára.

„Az Arsenalnak nem lesz meccse ezen a hétvégén, így optimálisan fel tudnak készülni a szerdai összecsapásra. Nem azért jönnek az Allianz Arenába, hogy kiessenek, hanem hogy bebizonyítsák, a lehetetlen lehetséges” – nyilatkozta mai sajtótájékoztatóján a német szakember, akinek a csapata szombaton a Fortuna Düsseldorfot fogadja a német bajnokság 25. fordulójában.

„Még nem gondolunk az Arsenal elleni meccsre. Szeretnénk tovább masírozni a bajnokságban, és növelni az előnyünket. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy lazán vegyük a bajnoki meccseket” – mondta Heynckes, aki szerint nem lenne helyénvaló, ha már most a bajnoki címre gondolnának.

Mint ismert, a Bayern tíz fordulóval a vége előtt 17 ponttal vezeti a Bundesliga tabelláját a címvédő Borussia Dortmund előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik