A probléma a döntés

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2011.06.22. 18:06
Címkék
Sajnos ez már poszt után kiált, amit a vezetőség művel edzőkérdés ügyileg. A totális fogalmatlanságot egy epikus ostobasággal sikerült megfejelni...

Sajnos ez már poszt után kiált, amit a vezetőség művel edzőkérdés ügyileg. A totális fogalmatlanságot egy epikus ostobasággal sikerült megfejelni a napokban, egy olyannal, hogy most már nem csak boldog-boldogtalan rajtunk röhög, de már kínunkban mi is saját magunkon. Öt kérdés.Sajnos ez már poszt után kiált, amit a vezetőség művel edzőkérdés ügyileg. A totális fogalmatlanságot egy epikus ostobasággal sikerült megfejelni a napokban, egy olyannal, hogy most már nem csak boldog-boldogtalan rajtunk röhög, de már kínunkban mi is saját magunkon. Öt kérdés.

1.) Mi az ekcémás, pikkelysömörös, lázhólyagos lóf...t akar a vezetőség Mihajlovicstól? De most komolyan. Nem volt elég Benitez és Leonardo-féle rettenetekből? Ez kinek jutott eszébe? A tavalyi évből kiindulva, miért reszket a vezetőség kinevezni akár ideiglenes jelleggel Gasperinit vagy Ranierit? Akik Beniteznél ezerszer jobban ismerik a közeget, Leonardonál meg százszor többet tudnak a szakmáról. Kérdőjel.

2.) Miért kínlódik még mindig a klub Capelloval és Hiddinkkel? Capello év közben sem jött el, mikor háromszor ennyi szabadideje volt, mint most, egy évvel az Eb előtt. Majd most el fog, persze. Ki erőlteti ezt még mindig? Hiddink egy sikeresnek mondható londoni kaland után - kis túlzással rózsaszirmokat dobáltak a lába elé, mikor elment - sem vállalta el még egyszer a Chelsea-t, ki gondolta azt, hogy minket el fog? De ha egy próbát meg is ért a dolog, miért nem akaródzik felfogni, hogy nem fog össze jönni?

3.) Miért sajnál a vezetőség 15, azaz tizenöt millió eurót,perpillanat a nemzetközi elit-labdarúgásba üstökösként berobbanó, pofátlanul fiatal, szuper- és őstehetség edzőre, miközben remegő kézzel keressük a megfelelő edzőt, aki Mourinho közelébe érhet a közeljövőben. Sulley Muntari, David Suazo, Ricardo Quaresma és hozzájuk hasonló értékelhetetlen szemetekért fizettünk már többet,úgy, hogy fele annyira sem volt szükségünk anno rájuk, mint most a vörös-zsenipalántára. Nincs pénz? Nincs 15 millió euró a világ egyik legnagyobb edzőtehetségére? Miközben, nemhogy edzőnk nincs, de még az ő szintjét megközelítő célpontunk se.

4.) Branca mi a kóchengeres, májfoltos, pörsenéses hímivarszervért utazott Portugáliába, mikor a klubnak esze ágában sem volt kifizetni André Villas Boasnak lelépési díját? Elutazott, feláldozott egy napot arra, hogy személyesen közölje vele, hogy nem fogják azt az összeget kifizetni, ami nélkül gyakorlatilag nincs is miről beszélni? Aztán miért lepődik meg rajta akárki is, hogy rá másnapra, Abramovics röhögve kifizeti ezt a pénzt?

5.) Mi az istent csinál a vezetőség?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik