(Szarka)lábjegyzet: Viszlát! Isten hozott!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.01.30. 15:01
A reggeli bejegyzés inkább a véleményre helyezte a hangsúlyt, ez a mostani pedig a konkrét nyilatkozatokra. Úgy fest az egymást váltó Yohan...

A reggeli bejegyzés inkább a véleményre helyezte a hangsúlyt, ez a mostani pedig a konkrét nyilatkozatokra. Úgy fest az egymást váltó Yohan Cabaye és Luuk De Jong mostanában közösen szerepelnek itt nálunk.reggeli bejegyzés inkább a véleményre helyezte a hangsúlyt, ez a mostani pedig a konkrét nyilatkozatokra. Úgy fest az egymást váltó Yohan Cabaye és Luuk De Jong mostanában közösen szerepelnek itt nálunk.

Viszlát Yohan!

Cabaye egyik első interjúja PSG játékosként:

A Newcastleről:

"Először is két és fél nagyszerű évet töltöttem a Newcastle United-nél. Lehetőséget kaptam, hogy felfedezzem a Premier League-et, és nagyon jó időszakot töltöttem el itt, amiért szeretnék köszönetet mondani az egész stábnak és az edzőknek."

"Egy jó klubban voltam és egy jó csapatban, de a Premier League annyira nehéz, hogy nem tudtunk eljutni a Bajnokok Ligájába. Az első szezonban nagyon közel voltunk, a múlt évben pedig már sokkal komplikáltabb volt a helyzet, de volt egy megállapodásunk.

A múlt nyáron nem tudtam elmenni, de most télen jött ez a lehetőség, és tiszteletben tartották a megállapodásunkat. Ezért nagy köszönet jár, és soha nem fogom elfelejteni az itt töltött két és fél évet.

Nagyszerű volt, mesés időszakot töltöttem el."

A PSG-ről:

"Trófeákat akarok nyerni, és ez a klub ad nekem lehetőséget erre. Nem haboztam egyáltalán. Jöttem, mert címeket akarok nyerni. "

"Jó dolog focizni, de mindenki nyerni akar valamit. Én nagyon, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, és én alig várom, hogy kezdődjön a munka. "

"Egy nagy európai klubnál vagyok most. A menedzser nem adott nekem semmilyen garanciát. Alig várom, hogy mindent beleadhassak, és harcolni fogok az én helyemért a csapatban."

Isten hozott Luuk!

Szemezgetés Luuk De Jong nyilatkozataiból:

"Newcastle egy nagyszerű klub, jók a benyomásaim róla. Le vagyok nyűgözve a stadiontól és az edző központtól, és eleve nagyon kedvesen fogadott mindenki, akivel csak találkoztam."

"Ez egy kemény szezon a számomra eddig, de azért vagyok itt, hogy játszak, és azt szeretném, hogy fontos legyek a csapat számára, gólokat szerezzek és gólpasszokat adjak. Alig várom, hogy a Newcastle-ben játszak."

Nagyon motivált vagyok. Szeretném megmutatni a képességeimet, gólokat szerezni és sikeresnek lenni. Ezért vagyok itt. A hollandiai statisztikáim elég jók voltak, és remélhetőleg itt is meg tudom mutatni ezt az oldalamat.

"Az emberek beszéltek már nekem a Sunderland elleni meccsről - ez egy igazán nagy rangadó - és én szeretem a nagy rangadókat. Jó lenne egy ilyen mérkőzésen bemutatkozni.

"Meg kell nyerni ezt a meccset, különben jóformán nem tudunk kimenni sétálni az utcára. Szívesen lőnék gólt. De ha megnyerjük a meccset akkor is boldog leszek is, és ha még be is találok, akkor egy álom válik valóra. "


Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik