NB II: a Békéscsaba kölcsönveszi Balog Marcellt, Gajda is érkezhet

Vágólapra másolva!
2011.01.17. 11:27
Címkék
Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező labdarúgók térhetnek vissza a Békéscsaba NB II-es labdarúgócsapatához.

A beol.hu információi szerint a Békéscsaba kölcsönveszi az élvonalbeli Kecskeméti TE-Ereco 22 éves csatárát, Balog Marcellt, aki az előző idényben már szerepelt a csapatban. beol.hu információi szerint a Békéscsaba kölcsönveszi az élvonalbeli Kecskeméti TE-Ereco 22 éves csatárát, Balog Marcellt, aki az előző idényben már szerepelt a csapatban.

Szintén csatlakozhat a kerethez a klub korábbi középpályása, a Békéscsabával az NB I-et megjárt Simon Attila is. A 31 éves labdarúgó Angliában dolgozott, és legutóbb a Battonyai TK NB III-as csapatában játszott.

Ugyancsak Pásztor József együttesében folytathatja a több NB I-es klubban is megfordult, Fradi-nevelésű támadó, Gajda István. A harmincéves csatár legutóbb az NB II-es BKV Előre csapatában játszott.

A távozók közül Bakró Géza az NB III-as Szarvasi FC-ben folytatja pályafutását, míg a sérüléséből lábadozó, fiatal Bagó Tamás iránt a Szabadkígyós érdeklődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik