Profi boksz: „Klicsko számára ez élet-halál harc lesz”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.25. 16:02
Nehézsúlyú riválisa szerint Vladimir Klicsko jobb bokszoló Tyson Furynál, de ahhoz, hogy visszavágjon az őt legyőző fiatal bunyósnak – aki erősebb nála, és már kétségei sincsenek –, nagyon kemény felkészülésre lesz szüksége.

„Láttam az utolsó meccsét Bryant Jennings ellen, és azt mondtam, hogy ha Klicsko Fury ellen is úgy bokszol, simán veszít. Jennings ellen nagy lósz.rt mutatott. Legközelebb őt sem verné meg ilyen bunyóval. Lehet, hogy Klicsko is a legjobbját nyújtotta, de már nem tud eléggé felpörögni ezekre a mérkőzésekre – mondta Amir Mansour nehézsúlyú ökölvívó. – Nem könnyű azt végigcsinálni, amit ő, igaz, nem voltak túl kemény ellenfelei, de akkor is sok ideig megtartotta a címét. Keményen dolgozott, edzett, hogy legyőzze az ellenfeleit, ez pedig sokat kivesz az emberből.”

Klicsko és Fury novemberi meccsének visszavágója valamikor 2016-ban lesz, de pontos dátum még nincs.

„Jennings ellen már nem láttam, hogy túl éles és jó formában lenne. Fury viszont fiatal és motivált. Bár nem túl jó bokszoló, magas és úgy látszik, a közepes képességei is elegendőek voltak, hogy simán verje Klicskót. Nem hinném, hogy ki fogja ütni az ukránt, de ha Vladimir nem tudja feljebb tekerni a tempót, akkor Fury még magabiztosabb lesz, és talán kiüti őt. Nem tart tőle, sokkal nyugodtabb lesz, hiszen könnyedén nyert. Most már tudja, hogy erősebb, mint Klicsko, tehát rá fog menni és megpróbálja kivégezni őt – folytatta Mansour. – Klicskónak fel kellene fogni, hogy ez most élet-halál harc lesz, ha ismét világelső akar lenni. Ha maradt még benne legalább egy jó meccs, akkor meg tudja verni Furyt, hiszen kettejük közül ő a jobb ökölvívó."

profiboksz.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik