Andrásfi irtózatos pechje; Colley-dupla az Újpest végzete

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.07.29. 00:36

 

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

A női kézilabda-válogatott reggeli bravúrja után mégsem a mi napunk volt a vasárnapi. Győztes gól az utolsó pillanatokban a brazilok ellen, visszavágás a francia férfi pólósoknak a dohai vb-vereségért, Andrásfi Tibor bravúrnap végén kétszer kapott ki hirtelen halálban a páston, Major Veronika elrontotta a döntőjét, Fucsovics Márton megizzasztotta Rafael Nadalt, Czifra Bettina Lili összetett döntős tornában, Vas Blanka ezúttal országútra gyúr, és a többi, és a többi… Elképesztően sűrű magyar nap volt Párizsban, olimpiai összefoglaló 12 oldalon.

Újabb három meccsel folytatódott az NB I 1. fordulója. A Puskás Akadémia Lamin Colley duplájával nyert a megújuló Újpest otthonában, másik két európai kupacsapatunk azonban (Paks, Fehérvár) csak ikszre volt jó idegenben – tudósítások, osztályzatok, elemzés és nyilatkozatok két oldalon. Plusz NB II-es rajt egy oldalon.

Russellt kizárták, Hamilton a győztes. A Formula–1-es Belga Nagydíjról Zsoldos Barna az olimpia árnyékéban is minden lényeges információmorzsát összesöpört.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik