Egy rövidzáraltra a feljutástól - SPQR

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2012.06.07. 22:06
Címkék
Az NSO-n bulvársajtókban gyakran olvashatunk olyan cikkeket, véleményeket melyek utólag egy-egy csapat "bukását" egy rövidzárlatra, egy meccs...

Az NSO-n bulvársajtókban gyakran olvashatunk olyan cikkeket, véleményeket melyek utólag egy-egy csapat "bukását" egy rövidzárlatra, egy meccs elvesztésére vezetik vissza. Egy oda-vissza vágós rendszerű bajnokságban ennek elég ritkán van valóságalapja.
Az iménti okfejtésem ellenére talán nem túlzok, ha azt állítom h az SPQR szezonjában fellelhető egy ilyen, sorsdöntő rövidzárlat.

Hogy mikor és hogy történt? Többek közt erre is kitér Schiffer Zsolt, csapata ügyeletes megmondóembere.

Adatlap:

Név: SPQR

Liga: III. osztály

Helyezés: 4.

Pontszám: 14

Rúgott gól: 43

Kapott gól: 33

Gólkülönbség: 10

1. Mik voltak az elvárásaitok és ezeket mennyire sikerült teljesíteni?

Mindenki az első 3-ba várt minket, mi a 2. helyet céloztuk meg, sajnos egyiket sem teljesítettük, pedig komoly esélyünk volt rá.



2. Egytől tízig terjedő skálán hogyan értékeled a szezont (1 - Szhégyen 10 - Csoda)?

Öt


3. Jellemezd a csapatodat, mik a fő erényeitek és miben kéne javulnotok?

Volt egy nagyon jó támadónk, ezen kívül voltak meccsek amikor nagyon jól, összhangban mozogtunk. Jól védekeztünk. az volt a baj, hogy vagy a gólszerzés ment jól egy meccsen, de akkor sokat is kaptunk, vagy a védekezésben voltunk jók, de akkor alig rúgtunk. Sajnos nem tudtunk jól váltani védekezésből támadásba.


4. Mi volt a tavasz legszebb pillanata?

Egyértelműen a Iustum 2 legyőzése. Sajnos én pont nem lehettem részese annak. Nagy teljesítmény volt a fiúktól, hogy elég nagy fölénnyel legyőzték a jóval erősebbnek kikiáltott csapatot, még akkor is, ha gyengélkedett.


5. Ha volt mélypont, mi volt az?

Szerintem ez is egyértelmű... a KPI elleni vereség, ahol 4-0 ra vezettünk mégis kikaptunk, egy körrel a vége előtt, pedig akkor a 2. helyen álltunk.... valami elromlott aznap... (erről beszéltem :( - a szerk.)


6. Ha ki kéne valakit emelned a csapatodból, ki lenne az és miért?

Hm... több embert is ki tudnék emelni. A legfontosabb talán Lipcsik Gergő volt, aki rengeteg gólt szerzett. Sokszor ő jelentette a pluszt. De ha a kemény védőmunkát kéne kiemelnem akkor Szupera Pétert említeném. Szerintem mindenki megtette a tőle telhetőt az év során.


7. Mi a véleményed a harmadosztályról?

Nem lenne jó semmi negatívat mondani róla, tekintve, hogy nem jutottunk fel. Ugyanakkor az végig érződött, hogy kevés csapat veszi komolyan. A bajnok azért mert túl jó, és voltak olyanok is akik azért mert túl gyengék. A hozzáállást emelném ki. A felsőbb osztályokban sokkal keményebben hajtottak a csapatok. Nálunk azért már az első kör végétől kezdve voltak olyanok akik alig tudtak kiállni egy egy meccsre. Megjegyzem, ez nem az SPQR volt.


8. Kit tartotok a legnagyobb riválisotoknak? Miért?

Gyorsan kiderült, hogy kik a hasonló képességű csapatok, a Iustum2 valamint a KPI volt közvetlenül versenyben velünk a 2-4 helyekért.


9. Mik a terveitek az őszi szezonra?

Hm... van egy érdekes terv erről Nagy Richárd csapatkapitány tudna bővebben beszélni, nem tudom mennyit szabad elárulnom belőle. Annyit talán igen, hogy egy másik csapat kollektíven is érintett lehet benne. A lényeg, hogy a keretet mindenképpen tágítani kell. Bebizonyosodott, hogy körülbelül tíz ember kéne ahhoz, hogy egyenletes legyen a teljesítményünk.


10. Szeretnél még valamit megosztani az olvasókkal?

Csak szeretném megköszönni azok támogatását, akik év közben szurkoltak az SPQR-nek. Remélem egyre többen lesznek, hiszen év közben egy egy jó meccs mindig meghozta a szurkolókat is. Sajnos értek minket csalódások, de ezeken túl kell lendülni. Nagyon izgalmas őszi szezonnak nézünk elébe. És a tavaszi szezont már egyértelműen a második vonalban akarjuk kezdeni. Nem szabad kiengedni a kezünkből a lehetőséget többé. A csapat nevében is szeretném megköszönni a a figyelmet, biztatást, és a lehetőséget, hogy részt vehettünk ebben.

Köszönjük!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik