Barcelona: Xavi BL-döntőről és a vb-ről álmodozik

Vágólapra másolva!
2005.12.07. 11:57
Címkék
Xavi Hernandez, a spanyol válogatott és a Barcelona középpályása optimista hangulatban hagyta el kedden a kórházat térdműtétét követően.
A 25 éves labdarúgónak, aki a Barca és hazája nemzeti együttesének is meghatározó játékosa, elszakadt a keresztszalagja a jobb térdében a katalán klub egyik múlt heti edzésén. Azóta megoperálták, az orvosok szerint a műtét jól sikerült, ám a visszatérésére még legalább öt hónapig, rosszabb esetben fél évig is várni kell.

"Jól vagyok, a műtét remekül sikerült, mostantól teljes erőmmel a rehabilitációra koncentrálok. Mindent megteszek azért, hogy minél hamarabb felépülhessek. Ha a Barca bejut a Bajnokokok Ligája döntőjébe, akkor talán már én is játszhatok, és aztán a világbajnokságon is pályára léphetek... Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen sérülés után általában hat hónapig nem lehet futballozni, de álmodozni még lehet" - nyilatkozta a középpályás.

Luis Aragones, a spanyolok szövetségi kapitánya a sérülés után biztosította Xavit, hogy amennyiben felépül a vilábajnokságig, akkor mindenképpen számít a játékára.



Az NSO ajánlja:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik