Barcelona: már megint megsérült Ansu Fati, konzervatív kezelés vár rá

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.07.24. 13:53
Ansu Fati megsérült (Fotó: Getty Images)
Az FC Barcelonához lejáró kölcsönszerződése után visszatérő Ansu Fati ismét megsérült, ezúttal a jobb lábfején – közölte a katalán klub.

A Barca közleménye szerint Ansu Fati a keddi edzésen sérült meg. Az orvosok a konzervatív kezelés mellett döntöttek, de arról egyelőre nincs hír, hogy a 21 éves támadó mennyi időre dőlt ki.

A tizenéves korában hatalmas tehetségnek kikiáltott Ansu Fati június elején azt mondta, készen áll arra, hogy ismét nevelőegyesületében bizonyítson.

„Az emberek az gondolják, sérült vagyok, de jól vagyok, és teljes mértékben készen állok a Barcelonára a következő idényben. Sok időt töltök az edzőteremben, és mindent megteszek azért, hogy kiváló formába kerüljek. Sikeres akarok lenni a Barcelonában.”

A még mindig csak 21 éves játékos – aki Lionel Messi távozása után megkapta a 10-es mezt Barcelonában – eddigi karrierjét beárnyékolják a sérülések. A térdeivel többször is probléma volt, és az előző idényben is hátráltatta őt a vádlisérülése. A Brighton & Hove Albion színeiben csupán 19 Premier League-mérkőzésen játszott, és összesen két gólja volt. Az Európa-ligában hat meccsen kétszer talált a kapuba és egy gólpasszt jegyzett.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik