A Barcelona még mindig nem regisztrálta Dani Olmót

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.08.12. 20:23
Dani Olmót még nem regisztrálta a Barcelona (Fotó: Getty Images)
A Barcelona még mindig nem regisztrálta a nemrég megszerzett Dani Olmo mellett több játékosát sem. Ennél is rosszabb a helyzet a Getafénál, ahol csak 11 játékos van regisztrálva három nappal a spanyol bajnokság rajtja előtt.

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) pénteki rajtja előtt még nem minden rendeződött a Getafe háza táján. A La Liga mindössze 11 játékost (egy kapus, öt védő, négy középpályás, egy támadó) tüntetett fel a madridi csapat regisztráltjai között.

A Barcelonánál nincsenek ilyen problémák, de a szemfülesek kiszúrhatták, hogy több játékos, köztük a nemrég igazolt Dani Olmo regisztrálása még nem teljesült. A német RB Leipzigtől megszerzett támadó hétfőn mutatkozhat be a Barcelonában a Joan Gamper-kupán a Monaco ellen. Az 55 millió euróért igazolt játékos a bajnokság első fordulójában a jelen állás szerint nem szerepelhet, mivel nincs a La Liga hivatalos oldalán a regisztrált játékosok között.

Rajta kívül nincs a listán Vitor Roque, Inigo Martinez, Clément Lenglet és Eric Garcia sem. 

A Barcelona nyári kiszemeltjei között volt Dani Olmo mellett a spanyol válogatott másik remeklő támadója, Nico Williams is. Az Athletic Bilbao támadója természetesen regisztrálva van a következő idényre is, ráadásul megkapta a távozó Iker Muniain tízes mezszámát. „Büszke vagyok, hogy megkaphattam a tízes mezszámot Muniaintól és remélem történelmet írhatok, ahogy ő tette” – mondta Williams, aki ezek után aligha teszi át a székhelyét idén nyáron Barcelonába.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik