Szőke bombázóval jött össze a Barcelona Eb-győztes, olimpiai bajnok támadója – képek

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.08.20. 11:00
Fermín López és Berta Gallardo (Fotó: Instagram)
Most már teljes biztonsággal kijelenthető, amit Spanyolországban egy ideje már sejtettek: az FC Barcelona Európa- és olimpiai bajnok támadója, Fermín López és a szupermodell Berta Gallardo egy párt alkotnak. A játékos a közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt követőivel, amire persze azonnal érkeztek is a reakciók.

Szakmai szempontból nagyon sikeres időszak van Fermín López mögött, hiszen a nyáron a spanyol válogatott tagjaként megnyerte a labdarúgó Európa-bajnokságot, majd az olimpián is aranyérmet nyert hazájával. És úgy tűnik, a pályán kívül sem kell panaszkodnia, hiszen megismerkedett Berta Gallardóval, aki Spanyolország egyik legismertebb modellje – a képeit elnézve nem véletlenül.

Gallardónak több mint 60 ezer követője van az Instagramon, és amellett, hogy a legtöbben modellként ismerik, jogi diplomával is rendelkezik. Fermín López a napokban a közösségi médiában vállalta fel kapcsolatukat, amire azonnal elkezdtek záporozni a kommentek: Joao Félix, Lamine Yamal és Nico Williams szerint hihetetlen, hogy a játékos össze tudott jönni egy ilyen kaliberű nővel. Yamal konkrétan úgy fogalmazott, hogy ez a hír csak úgy lehet igaz, ha feltörték a telefonját… 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik