Mindent a reklámért? Sarapova Sugarpova akar lenni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.21. 18:21
null
Sarapova-Sugarpova és az ő cukorkái (forrás: Metro)
Marija Sarapova mindig is öntörvényű személyiség volt. Már beszámoltunk arról korábban, hogy nagyon beindult a cukorkabiznisze, és bár a teniszből is szépen kaszál, a cukorkák jól hoznak a konyhára.

Az új ötlete az lett az orosz teniszezőnek, hogy a jövő héten induló US Openen nem a saját nevén, hanem cukorkái márkanevén, a Sugarpován indulna. Bravó, cuki! Jó, hogy nem Negrónak nevezte el az édességet…

Egyelőre még nem született döntés arról, hogy engedélyezik-e neki a névváltást, de minden bizonnyal ez már mindegy is. A kellő hírverés megszületett, és biztosan nem fizetne sokat az angol fogadóirodáknál, ha valaki arra tenné a pénzét, hogy a kérelmet elutasítják.

Aztán az is kérdéseket vet fel, hogy vajon a ruháján megjelenő vörös ajkakat engedik-e majd. Mert nyilvánvalóan így is lehet reklámozni, ha esetleg a névváltás nem jönne be. A „szenzációs” terv bizonyára sokaknak megmozgatja majd a fantáziáját, hogyan lehet minél több élő reklámtáblát megmutatni a sportpályán.

Az orosz szépség terve felidézte bennünk József Attilla sorait: „…neve, ha van, csak áruvédjegy, mint akármely mosóporé…”

Vagy cukorkáé.

Pusszantás mindenkinek! (forrás: Metro)
Pusszantás mindenkinek! (forrás: Metro)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik