PL: Mourinho harcba szállt a csatárért, akit az Arsenal vinne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 12:22
Angol források szerint a Chelsea 38 millió euróért szerződtetné a Serie A-ban szereplő Napoli csatárát, Gonzalo Higuaínt.

A The Sun arról számolt be, hogy a Premier League 2014–2015-ös bajnokának menedzsere, José Mourinho zöld utat kapott a vezetőségtől, így lecsaphat Higuaínra. A portugál szakember a mögöttünk hagyott idényben 19 bajnoki gólt szerző argentin csatárral erősítené meg keretét, akit a Real Madridnál töltött időszakából jól ismer. José Mourinho zöld utat kapott a vezetőségtől, így lecsaphat Higuaínra. A portugál szakember a mögöttünk hagyott idényben 19 bajnoki gólt szerző argentin csatárral erősítené meg keretét, akit a Real Madridnál töltött időszakából jól ismer.

Rafa Benítez távozása és a Bajnokok Ligája-indulás elmaradása miatt valószínűsíthető, hogy Higuaín nem Nápolyban kezdi meg a következő szezont. A játékosért korábban az Arsenal is bejelentkezett.

A Chelsea-nek mindeközben csatárra van szüksége, hiszen Didier Drogba elhagyta a csapatot, Diego Costa gyakran sérült és Londont sem igazán szokta meg, Loic Rémy pedig nem kezdő szintű támadó. Korábban a Manchester Unitedet elhagyó Radamel Falcao neve is szóba került a londoniakkal kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik