Formula-1: Marc Gené ülhet Badoer helyére a Ferrarinál

Vágólapra másolva!
2009.08.29. 07:53
Címkék
Spanyol sajtóhírek szerint könnyen lehet, hogy a szeptemberi Olasz Nagydíjon már a spanyol Marc Gené vezeti az egyik Formula-1-es Ferrarit az olasz Luca Badoer helyett.
Badoer: jöttem, láttam, és talán már megyek is
Badoer: jöttem, láttam, és talán már megyek is

„Korai lenne még Badoer teljesítményét megítélni, mindenesetre ha szükség van rám, én készen állok" – nyilatkozta lehetséges szerepvállalásáról Marc Gené, a Minardi- és a Williams-istálló korábbi pilótája, akinek a neve már korábban is felvetődött mint Felipe Massa lehetséges helyettese.

Mint ismert, az olasz Luca Badoer a Magyar Nagydíjon sérülést szenvedő Massát helyettesíti, de első versenyén, Valenciában csak 17. lett, és a Belga Nagydíj pénteki második szabadedzésen is az utolsó helyen végzett.

Ezután kezdődtek meg a találgatások arról, hogy a tíz év kihagyás után újra versenyző Badoer helyett esetleg mégis Gené ülhet a Ferrariba.

Persze az sincs kizárva, hogy időközben a német Michael Schumacher nyaksérülése annyira rendbe jön, hogy mégis vissza tud térni, de a hírek szerint arra is van esély, hogy októberre felépül Felipe Massa, és akkor ő ül vissza a volán mögé – erről a brazil pilóta édesapja nyilatkozott újságíróknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik