Vb 2010: Egyedül nem vagyok képes csodát tenni - C. Ronaldo

Vágólapra másolva!
2010.05.22. 13:42
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra készülő portugál válogatott aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo a nemzeti csapat covilhai edzőtáborában nyilatkozott újságíróknak az együttes világbajnoki esélyeit illetően. A Real Madrid játékosa elmondta: egyedül nem képes csodát tenni, csapattársainak is jó formában kell futballozniuk. 

„Több kell, mint kettő vagy három jó játékos. Ha egy csapat meg akarja nyerni a világbajnoki címet, akkor tizenegy remek futballistára van szükség, akik közül háromnak csúcsformában kell lennie. Nem egyedül alkotom az együttest, nem vagyok képes csodát tenni, de ha a dolgok rendben mennek, akkor messzire juthatunk" – nyilatkozta a portugál szélső, majd hozzátette, hogy véleménye szerint Portugália nincs a legfőbb esélyesek között.

„Az a legfontosabb, hogy a csapat összetartson, csak így érhetünk el jó eredményt. Megpróbálom majd a legjobb formámat hozni, hihetetlenül motivált vagyok" – fogalmazott Cristiano Ronaldo.

A portugál válogatott először június 15-én, a Nelson Mandeláról elnevezett stadionban Elefántcsontpart ellen lép pályára a labdarúgó-világbajnokság G-csoportjában. Az afrikai csapaton kívül még Brazília és Észak-Korea szerepel ebben a kvartettben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik