Nikolicsnak minden tökéletes, a válogatottba nem ajánlgatja magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.21. 09:56
null
Eddig minden rendben: Nikolics és a Videoton formája is pazar (Fotó: Veres Viktor)
Fantasztikus formában kezdte a 2013–2014-es NB I-es szezont Nikolics Nemanja, a Videoton csatára, aki már hét gólnál tart a bajnokságban. Négy meccs, hét gól, harminchat éve nem volt hasonlóra példa a magyar élvonalban.

– Minden tökéletes?
– Eddig igen, remélem, a folytatás is legalább ilyen lesz – mondta Nikolics Nemanja, a négyből négy meccset megnyerő Videoton hét gólnál tartó csatára. – Tisztában vagyunk azzal, hogy messze még a cél, hogy elérjük, vagyis elsők legyünk a bajnokság végén, továbbra is sokat kell dolgozni, és olyan alázattal futballozni a továbbiakban is, mint eddig.

– Mit csinált múlt szerdán este fél kilenc és fél tizenegy között?
– Nem emlékszem rá.

– Sokan azt mondják, hogy az említett időpontban a magyar válogatott játékosaként a csehek ellen kellett volna futballoznia.
– Így már értem a kérdést. Ebben a témában nem sok mindent tudok mondani, mert aminek éppen nincs aktualitása, arról nem érdemes beszélni. Most a bajnokságra koncentrálok, eddig minden jól sikerült.

– Nem is zavarja, hogy nem válogatott?
– Minden futballista szeretne a válogatottban szerepelni, így természetesen én is, de távol álljon tőlem, hogy az újságon keresztül ajánlgassam magam. A pályán próbálom bizonyítani, hogy jó futballista vagyok. Gólokat akarok szerezni, segíteni a csapatomat. Szurkolok a válogatottnak, remélem, kijut a világbajnokságra, mert erős együttes.

– Hazai környezetben a Videoton is az. Hogyan lehet megállítani?
– Remélem, sehogy! Az első négy meccsen nagyon jól teljesítettünk. Nehéz találkozók voltak, de mindegyiket megnyertük. Ám ezzel már nem szabad foglalkozni, mert még keményebb sorozat előtt állunk. Megyünk Győrbe, aztán jön az MTK, majd utazunk Debrecenbe. Vasárnap nagy rangadó vár ránk, csak arra összpontosítunk, hogy nyerjünk az ETO stadionjában. Mi jó passzban vagyunk, az pedig nem téveszt meg bennünket, hogy a Győr még nem nyert a bajnokságban. Jó csapat, amely nem olyan régen magabiztosan lett bajnok. Mi azért a három pontért megyünk.





ERŐSEBB-E A VIDEOTON KERETE MOST A KORÁBBIAKNÁL? KIHÚZHATJA-E A VIDI AZ ETO-T A BAJNOKI VERSENYFUTÁSBÓL? KERESSE A TELJES INTERJÚT A NEMZETI SPORT – DIGITÁLISAN IS ELÉRHETŐ – SZERDAI SZÁMÁBAN!

NB I, 5. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK
Időpont Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Augusztus 23., péntek
19.00 KTE-Phoenix Mecano–Haladás (Duna Tv) Szabó Zsolt
Augusztus 24., szombat
16.30 Lombard Pápa–Diósgyőri VTK (Sport1)
Erdős József
19.00 MTK–Pécsi MFC (Sport1) Németh Ádám
19.00 Puskás Akadémia–Kaposvári Rákóczi Bognár Tamás
21.00 Újpest–Mezőkövesd (M2) Solymosi Péter
Augusztus 25., vasárnap
16.30 Debreceni VSC-Teva–Ferencváros (M1)
Farkas Ádám
18.30 MVM Paks–Budapest Honvéd (Sport2) Vad II István
20.30 Győri ETO–Videoton (Sport2) Kassai Viktor
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik