Gólgazdag magyarok: Torghellétől Dzsudzsákig

Vágólapra másolva!
2009.10.26. 11:24
Címkék
Nagyszerű napok vannak légiósaink mögött, többen is eredményesek voltak a legutóbbi fordulóban. Pénteken Torghelle Sándor kezdte meg a termelést, aki mellé Buzsáky Ákos, Kovács Péter, Szalai Ádám és Dzsudzsák Balázs is csatlakozott. Összeállításunkban egy helyen nézheti meg a magyar futballisták góljait.
Egyre inkább belerázódnak a bajnokság ritmusába, és egyre jobb teljesítményt nyújtanak a külföldön szereplő magyar futballisták. Torghelle Sándor sérülése után már hetek óta százszázalékos munkát végez, és lassan ismét formába lendül. A pénteki Ahlen–Augsburg (1–3) találkozón a vendégek mindkét magyar támadója, Szabics Imre és Torghelle Sándor is csereként lépett pályára, és közös munkájuk gyümölcse volt csapatuk harmadik gólja.


A Derby County otthonában is magyar játékos nevéhez fűződik a mérkőzés utolsó találata. Az utóbbi hetekben jó formában lévő Buzsáky Ákos ezúttal tizenegyesből talált be a Derby–Queens Park Rangers másodosztályú bajnokin, ahol a fővárosiak 4–2-re múlták fölül a hazaiakat.




Dzsudzsák Balázs nem a levegőbe beszélt, amikor gólt ígért volt válogatott csapattársának, Babos Gábornak, akinek korábban nem sikerült bevennie a kapuját. A volt debreceni szélsőnek nem kellett sokat várnia a gólra, ami már a 18. másodpercben (!) összejött...




Az Odd Grenland–Lyn (4–1) találkozón Kovács Péter remekelt, a magyar csatár duplázott. Első, átemelős gólja egészen szemet gyönyörködtetőre sikerült!




Szalai Ádám nem került be a Real Madrid Gijón ellen készülő keretébe, és ezúttal is a Castillában lépett pályára. A csatár egy találattal hívta fel magára a figyelmet, a Leganés elleni idegenbeli meccsen ő szerezte csapata vezető gólját. A Castilla-szurkolói számára fájdalom, hogy a hajrában egyenlítettek a hazaiak, így 1–1-gyel ért véget a mérkőzés.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik