Légiósok: Csizmadia gólpasszt adott, Kulcsár is kezdő volt

Vágólapra másolva!
2009.10.25. 00:52
Címkék
Remek bajnoki fordulón van túl a horvát élvonalban szereplő Slaven Belupo magyar labdarúgója, Csizmadia Csaba.

Csizmadia Csaba végig a pályán volt a 12. fordulóban az Inter Zapresic ellen 5-2-re megnyert mérkőzésen, és a hatodik percben, az első hazai találat előtt ő adta a gólpasszt Delicnek. A Slaven a hatodik helyen áll a bajnokságban.

A görög bajnokság 7. fordulójában a bajnok Olympiakosz hazai pályán 2-1-re legyőzte az Ergoteliszt, a vendégeknél sérülés miatt nem védett Posza Zsolt. A krétai együttes az igen előkelő negyedik helyen áll.

Ausztriában a 12. fordulóban egy meccset rendeztek szombaton: a sereghajtó Austria Kärnten hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az utolsó előtti Kapfenberggel. A hazai csapatban Pusztai Olivér nem lépett pályára.

A lengyel bajnokság 11. fordulójában a Polonia Warszawa a Belchatów vendége volt, és 3-0-s vereséget szenvedett. Kulcsár Tamás kezdő volt a fővárosi együttesben, a 77. percben cserélték le. A Polonia a 12. helyen áll a 16 csapatos ligában. A magyar légiós negyedik alkalommal kapott lehetőséget edzőjétől a kezdőcsapatban.

Csehországban a 12. fordulót rendezik a hétvégén, a Bohemians 1905 a Baník Ostrava otthonában szenvedett 3-1-es vereséget. A vendégeknél, akik a 12. helyen állnak a 16 csapatos ligában, a sérüléséből lábadozó Róth Ferenc nem kapott lehetőséget.

A szlovén bajnokság 14. fordulójában a Nafta Lendava hazai pályán 1-0-ra nyert az Olimpija Ljubljana ellen, a győztes csapatban Koplárovics Béla és Sebők József sem lépett pályára, mindketten a kispadon ültek. A lendvai gárda a 8. helyen áll a 10 csapatos ligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik