Németh Krisztián végleg maradna Athénban

Vágólapra másolva!
2009.11.30. 17:32
Címkék
A múlt héten több olasz forrásban is megjelent, hogy a Fiorentina szeretné leigazolni a Liverpool magyar csatárát, a jelenleg kölcsönben az AEK Athént erősítő Németh Krisztiánt. A támadó a görög klub hivatalos honlapjának elmondta: nem tervez váltást, és ha a görögök szeretnék őt végleg megszerezni, akkor rajta nem múlna a megegyezés.
Németh Krisztián (jobbra) szívesen maradna hosszú távon is az AEK-nél (Fotó: Action Images)
Németh Krisztián (jobbra) szívesen maradna hosszú távon is az AEK-nél (Fotó: Action Images)

„Fantasztikus klubban játszhatok, amelynek fantasztikus szurkolói vannak, ezért, ha a Liverpool és az AEK is úgy gondolja, akkor boldoggá tenne, ha hosszabb távon maradhatnék a görög klubnál" – idézik olasz és görög nyelvű honlapok Németh Krisztián nyilatkozatát.

„Imádom ezt az országot, és az AEK igazi nagy csapat, ezért ha a Liverpool megegyezne a görögökkel, akkor rajtam nem múlna a szerződéshosszabbítás" – fogalmazott Németh, akit kölcsönszerződése a jövő nyárig köti a görög csapathoz. 

Az AEK Athén 12 forduló után a 6. helyen áll a bajnokságban, de a csatár elmondta, úgy érzi, fokozatosan fejlődik a csapat, és biztos benne, hogy ez hamarosan a tabellán elfoglalt helyezésben is meglátszik.

Németh az U21-es válogatott olaszok elleni meccsén, november 13-án sérült meg, azóta nem játszott, de december elején várhatóan visszatérhet a pályára, viszont szerdán az Everton elleni Európa-liga mérkőzésen még biztosan nem szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik