U19: Mészöly szeretne megfelelni az újabb kihívásnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.11. 15:51
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Mészöly Géza szeretne sikeresen szerepelni a Spanyolország (október 14.) és a Portugália (október 12.) elleni felkészülési mérkőzésen a Telkiben zajló tornán.
„Nagyszerű dolog, hogy hazai rendezésű korosztályos Eb-n szerepelhet a csapat jövőre, ugyanakkor fokozottan kell figyelnünk a csapat felkészítésére, hiszen a selejtezőkön automatikus résztvevőként nem veszünk részt. Ezért nagyon hasznos számunkra ez a torna is. A tegnapi mérkőzésen voltak pozitívumok, de ezen a tornán a fő célunk természetesen az, hogy felmérjük, hol is tartunk a jövő évi Európa-bajnokságra való felkészülésben. Vida Krisztofer és Forgács Dávid sikeresen tért vissza a csapatba a szlovákok elleni meccsen, előbbi gólt is szerzett, aminek külön örülök" – idézi az MLSZ Facebook-oldala Mészöly Gézát.

„Közismert, hogy Spanyolország és Portugália minden évben sok tehetséget nevel ki – folytatta a volt válogatott labdarúgó. – Erről friss személyes élményeim is vannak, hiszen megnéztem az egymás elleni meccsüket, amely nagy iramú, magas színvonalú találkozó volt. Ami biztos, két rendkívül erős csapattal fogunk játszani, melyek más futballkultúrát képviselnek, mint a miénk. Természetesen szeretnénk sikeresen szerepelni, és ennek a kihívásnak is megfelelni."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik