Válogatott: „Ez túlságosan matematikai kérdés”

Vágólapra másolva!
2016.05.20. 20:15
A Magyarország–Elefántcsontpart (0–0) felkészülési mérkőzés után a vendégeket irányító Michel Dussuyer és a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck is válaszolt az újságírók kérdéseire.

„Jó barátságos meccset láthattunk, annak ellenére, hogy nem láthattunk gólt. Talán mindkét csapat figyelembe vette, hogy nagyobb feladatok várnak rá a jövőben. Magyarország az Európa-bajnokságra készül, mi Gabon ellen. Az első félidővel nem voltam elégedett, de egyébként mindenki jól végezte a dolgát – nyilatkozta Michel Dussuyer.Michel Dussuyer.

A szakembertől a Nemzeti Sport Online azt tudakolta, szerinte hány százalékát nyújtott a csapata ahhoz képest, amit valójában, a legerősebb összeállításában tud játékban és motivációban.

„Ez túlságosan matematikai kérdés. Mi sok fiatal játékost bevetettünk ezen a találkozón, nekik még rutinra van szükségük, mert átalakulóban van a csapat. De – mind említettem – alapvetően elégedett vagyok a látottakkal” – válaszolta hamiskás mosoly kíséretében Dussuyer.

Bernd Storck nyilatkozatát itt olvashatja!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik