Szerb védő érkezett

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2008.01.19. 01:55
Címkék

Ivan Dudicsot megszerezte az Újpest. A lila-fehérek hetek óta ostromolták a szerb védőt, illetve a Zalaegerszeget, és végül pénteken bejelentették, hogy a játékos két és fél éves szerződést kötött a Megyeri úti egyesülettel. A harmincesztendős labdarúgó szerződést bontott eddigi klubjával, és elmondása szerint percek alatt megegyezett az Újpest vezetőivel arról, hogy a fővárosban folytatja pályafutását.

„A ZTE vezetőitől hallottam, hogy az Újpest érdeklődik irántam, aminek örültem, hiszen ez az egyik legnagyobb magyar klub: olyan, mint Szerbiában a Crvena zvezda – fogalmazott a játékos. – Az is fontos volt, hogy az Újpest még harcban van a bajnoki címért, a ZTE-nek pedig erre már nincs esélye. A Zvezdában és a Benficában hozzászoktam ahhoz, hogy minden évben az aranyéremért játszik a csapatom. Ezért döntöttem az Újpest mellett, hiszen harmincévesen szeretnék még címeket szerezni, és az Újpestben erre most meglesz az esélyem. Profi játékos vagyok, a maximumot szeretném kihozni magamból.”

Ezzel az Újpest megerősítése nem fejeződött be. A lila-fehérek már szerződtették Tatabányáról Takács Marcellt (a támadó szombaton nem lép pályára a Jászberény ellen, mert a lila-fehérek elengedik próbajátékra az olasz Bresciához) és Hajdú Norbertet, valamint a Diósgyőrtől a kameruni Christian Bodiong Ebalát, a romániai Moldovan Tibort, jelenleg tesztelik a cseh Karel Kratochvilt és a diósgyőri Szalma Pált. A csapat mindenképpen szeretne kapust és belső védőt szerződtetni, s tárgyalásban áll az eddig Fehérváron szereplő középpályással, Mario Bozsiccsal is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik