Brazília: Dunga továbbra sem számít Adrianóra és Ronaldóra

Vágólapra másolva!
2006.10.31. 17:17
Címkék
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dunga (képünkön) továbbra sem számít Adrianóra és Ronaldóra. Ahogy a közelmúltban, úgy az Internazionale és a Real Madrid sztárja ezúttal sem kapott meghívót a nemzeti együttes soronkövetkező találkozójára. Brazília november 15-én Bázelben vendégeskedik, ahol a svájci gárda ellen lép pályára barátságos találkozón.
Adriano jelenleg abszolút formán kívül van, milánói klubja el is küldte csatárát feltöltődni Brazíliába. Ronaldóval más a helyzet, ő bevethető állapotban van, ám sérülés miatt sokat hagyott ki – a teljes nyári felkészülést – és csak pár hete áll Capello edző rendelkezésére. Ám helyét a kezdőcsapatban ezidáig nem sikerült visszaszereznie, formája esetében is jócskán hagy kívánnivalót maga után.

Sztárokban persze nélkülük sem lesz hiány a brazil csapatban: Kaka, Ronaldinho és Robinho ugyanis bevetésre kész.

Dunga nem hazudtolja meg önmagát, továbbra is fiatalítja csapatát, keresi azokat a játékosokat, akikre hosszútávon építhet. Ennek szellemében ezúttal újabb négy újoncot hívott a keretbe: Ricardo Oliveira (Milan), Fernando Menegazzo (Bordeaux) és Diego (Werder Bremen) Európában profiskodik, míg Carlinhos egyelőre otthon, Brazíliában játszik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik