Boca Juniors: Gago már fejben Madridban jár

Vágólapra másolva!
2006.12.06. 12:18
Címkék
A spanyol Real Madrid egyik kiszemeltje, a Redondo-utódnak tartott argentin Fernando Gago (képünkön) fejben már Madridban jár, legalábbis csapata, a Boca Juniors vezetőedzője, Ricardo La Volpe szerint.
A szakember a napokban élesen bírálta a fiatal tehetséget, illetve néhány csapattársát együttese gyengébb szerepléséért és játékáért.

Gago nem érti a kritikát, legalábbis nem látja az összefüggéseket.

Szerinte ugyanis jelenleg egyáltalán nem foglalkoztatja a hetek óta levegőben lógó átigazolás lehetősége, majd a szezon után visszatérnek a kérdésre.

Ennek némileg ellentmondóak a spanyol lapértesülések, amelyek arról számolnak be, hogy már minden megegyeztek a felek a színfalak mögött és a jövő héten hivatalosan is pont kerülhet Gago madridi szerződésének végére, a játékos kivásárlási ára 17 millió euró.

A Boca Juniors a hétvégén már bajnoki címet ünnepelhetett volna, ám kikaptak a középmezőnyhöz sorolható Belgranótól 1-0-ra, így a bajnokavató csúszik, ha ugyan el nem marad. A második helyen álló Estudiantest három ponttal előzik meg, de a Boca gólkülönbsége lényegesen jobb riválisánál.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik