Róth Ferenc Plzenbe igazolhat

Vágólapra másolva!
2006.12.20. 15:05
Címkék
Csehországon belül válthat klubot Róth Ferenc. A tavaly Pápáról igazolt balszélső volt edzőjét követheti Plzenbe – adta hírül a pozsonyi Új Szó című lap honlapja.
Róth Ferenc Pápáról igazolt Csehországba
Róth Ferenc Pápáról igazolt Csehországba
Róth Ferenc Pápáról igazolt Csehországba
Róth Ferenc Pápáról igazolt Csehországba
Róth Ferenc a tavaly őszi szezonban egy remek mérkőzés után (a Ferencvárosnak három gólt rúgott az Üllői úton) nem sokkal szerződött a cseh Slovacko együttesébe, ahol Sowunmi Thomas személyében magyar csapattársa is akadt.

Másfél évi vendégszereplés után Róth azonban távozik csapatától, ám Csehországot nem hagyja el, mivel rövidesen a Viktoria Plzen labdarúgója lehet.

A Slovacko egyébként nagyon gyengén szerepel az idei bajnokságban, az utolsó helyet foglalja el. Róth alapembernek számít a csapatban, csak az első fordulóban nem játszott, 16 meccsen azonban mindössze egy gólt ért el: augusztus 21-én a Banik Ostrava ellen ő szerzett vezetést, de végül 2-1-re kikaptak.

A klubcserének várhatóan nem lesz akadálya, mivel a két klub megegyezett egymással az átigazolásról: a bajnokságban 10. helyen álló Plzen edzője, Stanislav Levy szeretett volna újra a magyar futballistával dolgozni, aki szívesen követte edzőjét. Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik