Adriano bizalmat kapott Dungától

Vágólapra másolva!
2007.01.23. 22:11
Címkék
Adrianót visszahívta a brazil válogatott keretbe Dunga, a Selecao szövetségi kapitánya. Így elképzelhető, hogy az Internazionale támadója február 6-án pályára lép a Portugália elleni barátságos találkozón Londonban.
Adriano újra bizonyíthat
Adriano újra bizonyíthat
Adriano újra bizonyíthat
Adriano újra bizonyíthat

Adriano legutóbb a tavalyi németországi világbajnokságon viselte utoljára a címeres mezt – Carlos Alberto Parreira „irányítása” alatt -, ugyanis azóta az új szövetségi kapitány nem szavazott neki bizalmat.

„Adriano már túl van a mélyponton, és újra jó formában van – nyilatkozta Dunga. – Itt az ideje, hogy újra lehetőséget adjak neki a bizonyításra.”

Az Olaszországban légióskodó csatárt nagyon sokan kritizálták a vb után, de a hétvégén a Fiorentina ellen 3-1-re megnyert találkozón már újra régi formáját hozta, sőt egy szabadrúgás után ő szerezte meg az Inter vezetőgólját.

A brazil keretben egyébként különösebb változás nincs, ugyanis a másik száműzött sztárnak, Ronaldónak Dunga ezúttal sem küldött meghívót.

„A brazil válogatottban nincsenek tartalékjátékosok – tette hozzá Dunga. – Itt minden játékosnak meg kell küzdenie a helyéért.”

A mérkőzés egyébként azért is érdekes, mert a két csapat legutóbb négy éve találkozott, amikor a portugálok 2-1-re legyőzték Portóban a Selecaót.

A BRAZI KERET

Kapusok
Julio Cesar Internazionale
Helton Porto
Védők
Adriano Correia Sevilla
Alex Rodrigo PSV
Daniel Alves Sevilla
Gilberto Hertha
Juan Leverkusen
Lucio Bayern München
Luisao Benfica
Maicon Internazionale
Középpályások
Diego Werder Bremen
Dudu Cearense CSZKA Moszkva
Edmilson Barcelona
Elano Shahtar Doneck
Gilberto Silva Arsenal
Kaka AC Milan
Tinga Borussia Dortmund
Csatárok
Adriano Internazionale
Fred Lyon
Rafael Sobis Betis
Robinho Real Madrid
Ronaldinho Barcelona
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik