Laczkó Zsolt nem törődött a próbajáték okozta stresszel, pánikkal

Vágólapra másolva!
2007.07.26. 23:22
Címkék
Alighanem az utóbbi esztendők egyik legnagyobb átigazolási szenzációja: az elmúlt idényben a másodosztályú Ferencvárosban futballozó Laczkó Zsoltot négy évre szerződette a görög Olympiakosz Pireusz. A fiatal középpályás tudásával tisztában voltak a klubnál, a vezetőséget azonban a csapat ausztriai edzőtáborában győzte meg.
Görög szerződést ért Laczkónak a jól sikerült próbajáték
Meggyesi Bálint
Görög szerződést ért Laczkónak a jól sikerült próbajáték
Görög szerződést ért Laczkónak a jól sikerült próbajáték
Meggyesi Bálint
Görög szerződést ért Laczkónak a jól sikerült próbajáték

TOVÁBBI RÉSZLETEK A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!
Tulajdonképpen már az első tréningen eldőlt minden.

Lehet, a klub iránti szeretet beszél belőle, mindenesetre Laczkó Zsolt szerint a Ferencváros nagycsapatában izgalmasabb (volt) bemutatkozni, mint egy európai élgárdában. A tesztelésre érkező középpályás teljesítményét már az első közös gyakorlás után dícsérő szavakkal illették a játékostársak, no és Panajotisz Lemonisz vezetőedző.

Laczkó Zsolt úgy indult el az ausztriai Innsbruckba, hogy nem foglalkozik a próbajáték okozta stresszel, esetleg pánikkal. Úgy volt vele: ha sikerrel jár, boldog lesz, de az sem szegte volna kedvét, ha nem szerződteti az a klub, ahol talán legszebb éveit töltötte korábban Détári Lajos.

Nos, a gyakorlás kitűnően sikerült, Laczkó Zsolt cseppet sem izgult, az egymás közötti játék alkalmával pedig bombagólt lőtt.

A pénteki Nemzeti Sportból megtudhatja, mikor lehet sikeres egy futballista, ha próbajátékra kényszerül. Laczkó Zsolt nyíltan beszél az elmúlt időszakról, saját pályafutásának alakulásáról. Elolvashatják Détári Lajos véleményét is, amelyből kiderül, hogyan kell viselkednie a fiatal játékosnak, ha sikeres karriert akar befutni külföldön.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik