Messi sérüléséről, a Copa-győzelemről és Di Maríáról is írt közösségi oldalán

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.07.16. 08:39
Lionel Messi Ángel Di Maríától is búcsúzott (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az argentin válogatott Lautaro Martínez hosszabbításban szerzett góljával megtörte Kolumbia veretlenségi sorozatát, és megvédte címét a Copa Américán. A döntő második félidejében sérülés miatt le kellett cserélni a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messit, aki a kispadon elsírta magát, mert nem tudott segíteni csapatának, ám most közösségi oldalán írt állapotáról.

Lionel Messi már az első félidőben, egy védővel történt ütközés után is fájlalta jobb bokáját, majd a második játékrészben, futás közben megsérült és le kellett cserélni őt, ám Argentína végül hosszabbításban nélküle szerezte meg a győztes gólt, így Ángel Di María is kupagyőzelemmel búcsúzhatott el a nemzeti csapattól.

A címvédés után Lionel Messi közösségi oldalán írt sérüléséről és a válogatottságot lemondó csapattársáról. 

„A Copa América véget ért, és elsőként szeretném megköszönni mindenkinek az üzeneteket és az üdvözleteket. Hála istennek jól vagyok, és remélem, hamarosan újra a pályán lehetek és élvezhetem azt, amit a legjobban szeretek csinálni. Boldog vagyok. Nagyon boldog. Különösen azért, mert elértük a kitűzött célunkat és Fide (El Fideo, Ángel Di María beceneve – a szerk.) távozott tőlünk, de egy újabb trófeával. Az idősebbek, mint ő, Otamendi vagy én, különleges érzelmekkel éltük át ezt a tornát, azokkal, akik már játszottak néhány tornán és hozzátették a tapasztalatukat és egy csoportnyi fiatallal, akik mindent beleadnak minden labdáért. Mi egy csapat vagyunk, de egy család is, egy különleges csoport” – húzta alá Lionel Messi, aki bejegyzését így zárta: „Ennek a válogatottnak szép jelene és még szebb jövője van.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik