(Szarka)lábjegyzet: Dupla cáfolat, egyelőre maradnak a kapitányok

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.06.15. 22:06
A mai napon végre a megfelelő kommunikációt láthattuk a szurkolók irányába két meghatározó játékossal kapcsolatban is. A csapatkapitány...

A mai napon végre a megfelelő kommunikációt láthattuk a szurkolók irányába két meghatározó játékossal kapcsolatban is. A csapatkapitány, Fabrizio Coloccini esetében maga az érintett nyilatkozott, és oszlatta el a kétségeket.Fabrizio Coloccini esetében maga az érintett nyilatkozott, és oszlatta el a kétségeket.

Colo egy argentin tv csatornának így nyilatkozott:

"Sokat beszéltem a San Lorenzo vezetőségével a visszatérésemről. Ez a sorosom, de biztosan nem a következő szezonban.

Nem mentem télen, mert a Newcasle nem akarta, hogy menjek, és most sem megyek, mert a Newcastle nem akarja, hogy menjek.

Értékelem a hozzáállásukat. Egy közkedvelt ember vagyok itt, és a Newcastle biztosítja a lehetőséget, hogy a PL-ben focizhassak, ami a labdarúgás elitje. Newcastle-ben maradok."

A Kapitány tehát marad, azonban így is felmerül két fontos kérdés:

1. Tud-e 100 %-ban koncentrálni, és a Newcastle sikeréért küzdeni?

Mert ha fejben nem lesz ott a pályán, és a családja után sóvárog, akkor mindenkinek az a legjobb, ha elengedik.

2. Ezek után nyélbe ütik-e a Twente szabadon igazolható braziljának, Douglas-nak a leigazolását?

A védő ugyanis állandó játéklehetőséget akar, viszont Williamson (aki feltehetően eligazol) és a több helyen bevethető Yanga-M'biwa mellett így ő is biztosan rákényszerül, hogy megküzdjön a Colo vagy Steven Taylor helyéért a védelem közepén.

A másik eset, Yohan Cabaye-val kapcsolatos, és ez már nem annyira egyértelmű... Viszont legalább egy pletykáról kiderült, hogy alaptalan.

Pénteken ismét a francia média, ezúttal a L'Equipe szellőztette meg, hogy a középpályás a Monaco-ba igazol, méghozzá azt is tudni vélték, hogy tegnap átesett az orvosi vizsgálaton is.

Nos ennek sehol, semmi nyoma nem volt a világsajtóban, holott ha igaz lett volna a hír, akkor ma délelőtt már a francia és angol oldalak is piros-fehér mezzel a kezében fotózták volna Yohan-t mondjuk egy luxus yacht-on.

Természetesen Cabaye esetében - aki jelenleg a válogatott barátságos meccsei utáni szabadságát tölti - nem zárhatjuk le ennyivel az ügyet, hiszen a Monaco orosz tulajdonosának a kedvenc játékosáról beszélünk, aki ugyan a Newcastle tulajdonosának is a kedvence, viszont Mike Ashley azonnal le fog mondani róla, ha egy 20 millió font feletti ajánlatot tesznek elé a franciák.

Egyelőre tehát a kapitányok még mindketten a Newcastle United játékosai, de nagyon sok van még szeptember 1-ig.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik