(Szarka)lábjegyzet: poszt a semmiről...

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.07.07. 12:07
Olyan szintű (kovászos) uborkaszezon lett a hétvégére a Newcastle háza táján, amivel remélhetőleg el is értük a nyár mélypontját. Azt gondoltam...

Olyan szintű (kovászos) uborkaszezon lett a hétvégére a Newcastle háza táján, amivel remélhetőleg el is értük a nyár mélypontját. Azt gondoltam a helyzet javulni fog azzal, hogy Alan Pardew pénteken visszatért Newcastle-be, viszont egyes netes hírek szerint (twitter és hasonló kétes források) most Joe Kinnear utazott el családi vakációra, márpedig az új rendszer szerint az igazolásokért ő a felelős. Hogy ebből mi az igazság, (mármint Kinnear nyaralásából) azt nem tudni, mert egy francia portál szerint ajánlatot tettünk Loic Remy-re kihasználva a kivásárlási záradékát.Alan Pardew pénteken visszatért Newcastle-be, viszont egyes netes hírek szerint (twitter és hasonló kétes források) most Joe Kinnear utazott el családi vakációra, márpedig az új rendszer szerint az igazolásokért ő a felelős. Hogy ebből mi az igazság, (mármint Kinnear nyaralásából) azt nem tudni, mert egy francia portál szerint ajánlatot tettünk Loic Remy-re kihasználva a kivásárlási záradékát.

Pardew tehát megérkezett, felkapta a vadiúj wongás edző szerkóját, és amit a kép is bizonyítja viszonylag vidám hangulatú (dupla) edzést tartott. Lehet, hogy Kinnear tényleg nincs a városban?

Nem tudjuk, igazából Kinnear-ről nem is készült kép Newcastle-ben a visszatérése óta. A szurkolói fórumra nem ment el (állítólag Graham Carr northampton-i házában volt, és az átigazolási kívánság-listát egyeztették), csak rádióban adott interjút, és így kihagyta a legnagyobb lehetőségeket, hogy lencsevégre lehessen kapni. Szerencsére az első tréningen sem jelent meg, hiszen ha belibben, és elkezd okoskodni, azzal elég nagy konfliktusokra adott volna okot.

Az edzés tehát elkezdődött, a muzulmán vallású játékosok közül Yanga-M'Biwa, Sissoko és Ben Arfa is felvette az új szponzor nevével díszített szerelést. Az alsó kép alapján Ben Arfa-nak le kell gyártani egy nagyobb méretű 10-es kollekciót, mert mintha felszedett volna pár kilót a szabadsága alatt... A vallás alaptételével összeegyeztethetetlen uzsorakamatra épülő Wonga reklámozásának problematikája igazán majd a jövőhéten élesedhet, akkor csatlakozik ugyanis a kerethez két további muszlim Cheick Tioté és Papiss Cissé személyében. Utóbbi korábban már jelezte, hogy nem szívesen lépne pályára ilyen mezszponzorral a mellkasán. Cissé imádja Newcastle-t, elmondása szerint a következő szezonban vezéregyéniség akar lenni, tehát nem foglalkozik a távozás gondolatával. Kérdés mi lesz a mindenkinek megfelelő megoldás.

Közben az már komoly infónak számít, hogy nem csak elölről, hanem hátulról is lekapták az új mezt, holott hivatalosan még nem került sor a bemutatásra:

Ízlések és pofonok, nekem még nem igazán tetszik.

Ennyi, azaz kb. semmi nem történt az elmúlt napokban, ami meg mégis az a következő "jaj ne, már megint" stílusú bejegyzésben olvashattok.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik