(Szarka)lábjegyzet: viharos 10 nap várható

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.08.22. 15:08
Nem állunk valami jól. Azt hiszem ha valamiben, akkor ebben egyetért minden Newcastle  szurkoló. A manager, és a játékosok ugyan magabiztosan nyilatkoznak...

Nem állunk valami jól. Azt hiszem ha valamiben, akkor ebben egyetért minden Newcastle szurkoló. A manager, és a játékosok ugyan magabiztosan nyilatkoznak, de talán magukat sem nyugtatják meg, hát még minket... Jonas, Yanga-M'Biwa és Ben Arfa is megszólalt az elmúlt napokban. Volt itt bocsánatkérés, fogadkozás, vad álmok a TOP 5 csapatba kerülésről, és ki tudja még mi minden. Alan Pardew annyit kért a szurkolóktól, hogy ne az erősebb csapat ellen vívott, korai góllal megpecsételt, egy félidőt emberhátrányban játszott meccset vegyék alapul, hanem a következő két hazai mérkőzés (West Ham, Fulham) után ítéljék meg a csapatot. Érthető, hogy ezt kéri, és azt is elhiszem, hogy tényleg ezerrel dolgoznak új játékosok leigazolásán, na de kérdem én és ha így teszünk akkor változik valami? Ne adj isten nem sikerül igazolni, és a következő két meccsen csak 3, vagy annál kevesebb pontot szerez a csapat, akkor mi lesz? Pardew lemond? Kötve hiszem. Kirúgják? Talán, de annak is kicsi az esélye.Nem állunk valami jól. Azt hiszem ha valamiben, akkor ebben egyetért minden Newcastle szurkoló. A manager, és a játékosok ugyan magabiztosan nyilatkoznak, de talán magukat sem nyugtatják meg, hát még minket... Jonas, Yanga-M'Biwa és Ben Arfa is megszólalt az elmúlt napokban. Volt itt bocsánatkérés, fogadkozás, vad álmok a TOP 5 csapatba kerülésről, és ki tudja még mi minden. Alan Pardew annyit kért a szurkolóktól, hogy ne az erősebb csapat ellen vívott, korai góllal megpecsételt, egy félidőt emberhátrányban játszott meccset vegyék alapul, hanem a következő két hazai mérkőzés (West Ham, Fulham) után ítéljék meg a csapatot. Érthető, hogy ezt kéri, és azt is elhiszem, hogy tényleg ezerrel dolgoznak új játékosok leigazolásán, na de kérdem én és ha így teszünk akkor változik valami? Ne adj isten nem sikerül igazolni, és a következő két meccsen csak 3, vagy annál kevesebb pontot szerez a csapat, akkor mi lesz? Pardew lemond? Kötve hiszem. Kirúgják? Talán, de annak is kicsi az esélye.

Az biztos, hogy mielőtt átfutnánk az aktuális pletykákat, kell valami kis pozitív energia, boldogság hormon vagy nevezzük bárminek. Valami, ami erőt ad... Akinek van bő 14 perce, mindenképpen nézze meg, mi másból lehet erőt meríteni, ha nem ebből. Plusz külön megér egy misét Joey Barton beszédhangja...

Ezután a rövid kis visszatekintés után pedig nézzük mire számíthatunk, legalább is pletyka szinten a következő napokban.

Először is említsük meg, hogy a nyáron már oly sokszor össze-vissza írogató Le 10 Sport megint kitett magáért. Ezúttal tudni vélik, hogy a PSG csomagban akarja megvenni a Debuchy-Cabaye duót. Nos kiindulva abból, amennyire nem sikerül a beilleszkedés a jobb bekknek, és hogy Cabaye sincs már elkötelezve a Newcastle iránt, jó pénzért akár mehetnének is. Olyan pénzért, amiből lehetne vásárolni három, vagy adott esetben négy játékost is. Hogy kiket?

Nos balról jobbra haladva. Bafétimbi Gomis-ról egyes hírek szerint még mindig nem tett le a vezetőség, és a Cabaye távozásának a híre felvetette annak a lehetőségét, hogy a képen a csatár mögött "ólálkodó" Yoan Gourcuff is felkerüljön a transzfer listára. A 29 éves egykori Bordeaux és Milan játékos elvileg "öreg", de nem rossz spíler, így azt hiszem lassan a vezetőség elgondolkodhat, hogy picit módosítson az átigazolási politikán, egy-két kivétel beiktatásával.

A piros-fehérben látható úr, Toby Alderweireld, az Ajax nemsokára lejáró szerződésű 24 éves védője, akit elvileg 5 millió font körül meg lehetne szerezni. Anglia érdekli, de az őt megkereső csapatok közül a Norwich és az Everton nem keltette fel az érdeklődését. Jó vétel lenne, és elnézve Steven Taylor formáját, valamint Debuchy esetleges távozását szükség is lenne rá.

Végül zárjuk a két ismerős szélsővel. Thomas Ince sorsa még mindig kérdéses. Elvileg tárgyalhattak róla a két csapat felkészülési meccsén és azóta is, de még mindig nem történt semmi hivatalos. Paul Ince fiát több PL csapat, a Newcastle-nél jelenleg sikeresebb csapatok (nem nehéz, a gólarány miatt utolsó helyen állunk...) is keresték, azonban a papa egyértelműen kijelentette, hogy nem fognak kapkodni, és csak olyan helyre megy Tom, ahol reális esélye van az állandó játéklehetőségre. (Nem tudom ti hogy vagytok vele, Én Jonas helyett szívesen elnézném a bal szélen)

Nem akarja ugyanis az öreg, hogy a fia Scott Sinclair sorsára jusson. Azaz? Sinclair, a másik, bal szélre kinézett emberke akármilyen tehetséges is volt, Chelsea-be nem fért (nem férhetett) be, így aztán a Brendan Rodgers féle Swansea által kikölcsönzött ász lett. A hattyúktól csak annyira tért vissza Londonba, hogy aláírjon a Manchester City-hez, de Mancini nem játszatta, és most úgy fest Pellegrini-nek sem kell. Elvileg a hétfő esti meccs előtt, alatt, de leginkább utána jó esélye lehetett a két klub vezetőségének tárgyalni a fiatal szélsőről.

Ezek tehát a masszívabb pletykák, amik mellett még felreppent Willian, Valbuena, André Ayew neve is, de ha azt vesszük, hogy a fenti ötös is csak szóbeszéd, akkor ezeknek a neveknek az említése tényleg csak egy mondatot érdemel.

Egy biztos, tényleg meg kell hajtani a két hazai meccset, és a hátralévő napokban igazolni kell!

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik