Nico Williamsnek három opciója van, 24 órán belül dönt a jövőjéről – sajtóhír

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.07.26. 18:22
Nico Williams hamarosan dönthet a jövőjéről (Fotó: Getty Images)
Az Athletic Bilbao játékosa, Nico Williams remek játékával felhívta magára az FC Barcelona és Paris Saint-Germain figyelmét. Sajtóhírek szerint a spanyol támadó 24 órában belül dönt jövőjéről.

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy Nico Williams iránt érdeklődik az FC Barcelona. Joan Laporta, a Barca elnöke szerint a klubnak rendelkezésre áll az összeg Williams leigazolására, és ez az álláspont továbbra sem változott. Az FC Barcelona már hetek óta kész forgatókönyvvel rendelkezik, és a klub terve, hogy még júliusban nyélbe üti az üzletet, anélkül, hogy cserébe bárkit is el kelljen adnia. A katalánok szurkolói a klub TikTok- és Youtube-oldalán küldtek adományokat annak érdekében, hogy a játékos Barcelonában kössön ki.

Később kiderült, a francia Paris Saint-Germain is bejelentkezett a spanyol támadóért. A spanyol Sport információi szerint a játékos most mérlegeli a helyzetét és a 24 órán belül dönt. Jelenleg három opció van, hiszen az FC Barcelona és a PSG mellett az Athletic Bilbaóval való hosszabbítás is szóba jöhet. A PSG állítólag sokkal kedvezőbb anyagi feltételeket biztosít, míg a Barcelona mellett az szól, hogy ott együtt játszhatna Lamine Yamallal. Williams jelenleg pont a 17 éves barcelonai játékossal nyaral Marbellán. 

A Sport megjegyzi, hogy az FC Barcelona részéről Deco találkozott a játékos ügynökével, Félix Taintával, és a tárgyalások jó irányba haladnak. A végső döntés azonban Nico Williamsé. A Barcelona szeretné, hogy még a klub amerikai útja előtt megoldódna a kérdés. Bár a támadó akkor sem csatlakozna Hansi Flick csapatához az Egyesült Államokba szervezett felkészülési mérkőzésekre, ha az átigazolás mellett dönt. 

Nico Williams után az FC Barcelona következő célpontja Dani Olmo lehet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik