Vizes-vb: Azt hittem, sosem érem el a falat... - Hosszú

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.01. 19:48
A bronzérmet szerző Hosszú Katinka teljesen kiúszta magát a 200 m pillangó döntőjében a barcelonai világbajnokságon, míg Jakabos Zsuzsanna elégedetten értékelte élete legjobb eredményét, a vb-5. helyet.

„Teljesen kiúsztam magam, nagyon örülök ennek a bronzéremnek – nyilatkozta Hosszú Katinka a Nemzeti Sportnak a 200 pillangó döntője után. – Az első három jobbat úszott, mint a londoni olimpián, én pedig három éve nem úsztam 2:07-en belül. De a legvége nehéz volt, úgy éreztem, nem haladok előre, azt hittem, sosem érem el a falat...” Hosszú Katinka a Nemzeti Sportnak a 200 pillangó döntője után. – Az első három jobbat úszott, mint a londoni olimpián, én pedig három éve nem úsztam 2:07-en belül. De a legvége nehéz volt, úgy éreztem, nem haladok előre, azt hittem, sosem érem el a falat...”

„Életem legjobb eredménye ez a világbajnoki ötödik hely, vagyis elégedett vagyok – értékelt Jakabos Zsuzsanna. – Vasárnapig, a négyszáz vegyesig van két teljes napom, ám az már most biztos, hogy azon a távon már az előfutamban »max-ra« kell úsznom.”

Csütörtök esti összefoglaló cikkünket itt olvashatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik